2777
2789
عنوان

سونوگرافی شکم و لگن چه مدلیه❓🩻

42 بازدید | 5 پست

لطفا تجربه هاتونو بگین بهم پذیرشه بی حوصله بود توضیح نداد ... چند ساعت ناشتا؟ از چقدر قبلش کلی آب خوردین؟ 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

لطفا 🙏🏻

فقط باید آب بخوری ک مثانه پر باشه 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشتا که نیست بشدت اب بخوردم جوری که زیر دلم درد گرفت(گفت هرچقدر اب بخوری تخمدان هات بهتر مشخص میشه)به گفت برو بیرون اب بخور راه برو هروقت حس کردی مثانت پره بیاد من دوتا بطری کوچیک خوردم و راه رفتم پر شد بعدم رفتم سریع گرفت 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

ناشتا که نیست بشدت اب بخوردم جوری که زیر دلم درد گرفت(گفت هرچقدر اب بخوری تخمدان هات بهتر مشخص میشه) ...

ممنونم از راهنمایی هات عزیزم ❤️

عزیزم مطمئنی ناشتا نیست؟ سایتا همه‌ نوشتن ناشتا 🥲

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.