2777
2789
با اون قسمت طلا پوشیدن و طلا انداختن شدیدا موافقم منم نمیتونم هضم کنم چرا واقعا ؟بعد ما میگیم تک دست ...

با پوشیدن که منم مخالفم

با انداختنم که شما مخالفی 

پس چی بگیم 

طلا از خودمون اویزون کردیم؟!🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باغ طلا 😂نوش جان کشاورزای عزیز کشورمحاصل محصول ،ناب و حلال بازو شون

خب باغ چی 🫠😂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

نخند سوالی بود؟!بالاخره یه چیزی باید بگیمکه درست باشهپوشیدن که نیستچون طلا مثل لباس پوششمون نمی‌ده ...

زدم چت جی بی تی

گفت برای گوشواره و گردنبند میشه گفت آویزان کرده

برای دستبند و النگو و انگشتر انداخته

اما به صورت عامیانه انداختن به طلا گذاشتن میگن 

و به صورت محترمانه پوشیدن😊

خودمم که میگم طلا انداختم یا گذاشتم🤕😂

عزیزم اینک زندگی خوبی نداری دلیل نمیشه عقده هاتو سر من خالی کنی . زنیکه کم عقل

من زندگی خوبی ندارم؟🤣🤣🤣🤣

از حسادتت معلومه کی زندگی خوبی نداره زنیکهههه هم خودتی بیشخصیت کم عقل🤣🤣🤣

اتفاقا اینجا رسمه ما طلا زیاد میندازم از همون بچگی 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بیا قبول کنیم چیپه اگه واسه سرمایه هست نیشه خونه گذاشت شخصا طلای ظریف دوست دارم

خیلی با کلاس نیست. ولی به نظرم خیلی بد هم نیست . من خودم ظریف پسندم. اما واقعا برای بقیه طلای گنده هم دوست دارم . الان دچار دوگانگی شدم

خاله های منم روستا زندگی می کنندو هفته پیش پسر یکی شون لاماری خریده بودماشالله از زندگی هاشونیه دایی ...

به به مبارک باشه ، ببین دهات یعنی عشقققققق اکسیژن خالص 

دهات همون جایی که تهرانی ها تو جنگ فرار کردن به سمت مازندران و پناهگاه ✌️✌️✌️