2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نباید مادرم بدونه ما

1257 بازدید | 57 پست

منو شوهرم وقتی تو بیرونیم مثلاً رستوران،کافه

و امروز توی خونه قلیون میکشیدیم وقتی مامانش زنگ میزنه و مامانش میشنوه صدای قلیونو میگه تو کافه هستین اره شوهرم میگه نه من توی کافه‌ی دوستمم دوستم داره میکشه بعد گفت دوروغ نگو شوهرمم گفت نه بخدا با دوستم هستم توی کافه 

بعد که خدافظی کردن من برگشتم گفتم چرا بهش نمیگی تو خونه‌ایم قلیان میکشیم گفت چرا باید بدونه گفتم چع اشکالی داره گفت نه نمیخام بدونه بعد صدتا دلیل میاره میگه مادرم اون وقت میگه پول دارم اینا گفتم بخاطر مادرت نباید پول داشته باشی؟

اینم بگم من با مادرش قطع رابطه کردم چند ماهه بخاطر اینکه میگفت اون پدرش معتاده مادرش فلان کاره من باکره‌ی این دخترو ندیدم فلان 

بنظرتون حق داره یا برا چی اینجوری میگه به مامانش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر منم خیلی بهش گیر میده که بیرون نرو ،قلیون نکش شوهرمم چون حوصله بحث نداره نمیگه بهش

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

حق داره چون بگه توخونه میکشم میگع زنش برده معتادش کنه این برنامه هازیرسرزنشه زنش قلیونیش کردفردامعتادش میکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

راستی عقدکردی؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖