2777
2789
عنوان

ب بچه یسال و دوسه ماهه چیا میدین بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 50 پست
غذاهای خشک مثل سرخ کردنی و ماکارونی خودش میخوره ولی غذاهای آبکی و خورشتارو خودم بهش میدم

اها ممنون گلم صبحانه چیا میدی؟ دختره یا پسر

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت میذاری دهنش؟ اخه میذارم جلوش فقط پخشش میکنه بشقابو برمیگردونه ولی انگشتیا رو بکی یکی میدم ...

ماکارونی سیب زمینی سرخ کرده اینا که میدونم خودش میخوره اره میزارم جلوش میخوره ولی غذا ها دیگه نه خودم میدم بهش یا می شونمش رو کابینت که نتونه تکون بخوره میزارم دهنش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
صبح ها بهش هر روز یه دونه تخم مرغ آبپز بده خوبه عصرها موز و خرما بده من گردو آسیاب کردم قاطی پنیر خ ...

ابپز نمیخوره چون خشکه نیمرو با کره بهتر میخوره اونم بیشتر شبا صبحا پنیر گردو کره مربا بیشتر

ابپز نمیخوره چون خشکه نیمرو با کره بهتر میخوره اونم بیشتر شبا صبحا پنیر گردو کره مربا بیشتر

منم پسرم نمیخورد یک ماهی هست دوست داره منم هر روز بهش میدم کم کم علاقه پیدا میکنه همون کره مربا خیلی خوبه بهش بده خامه هم خوبع

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ماکارونی سیب زمینی سرخ کرده اینا که میدونم خودش میخوره اره میزارم جلوش میخوره ولی غذا ها دیگه نه خود ...

منم خودم میذارم دهنش اینم کل خونه رو دور میزنه میریزه همه جا میبینم ریخته از دهنش  

اره دختر منم بعد ۱۰ ماه دیگه لب نزد ب حریره و فرنی و غذای خودش

هرچی خودت میخوری بخور پسرم بعضی وقتا برنج دانه بلندو خیلی کم میدم میخوره ولی از یکسال ببعد عیب نداره

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

هرچی خودت میخوری بخور پسرم بعضی وقتا برنج دانه بلندو خیلی کم میدم میخوره ولی از یکسال ببعد عیب نداره

من خودمم دانه بلند دوس ندارم وایرانی میخرم ولی ممکنه گاهی نتونم اونو بخرم چند روز..دختر بزرگمم ۵ سالشه اونم بد غذاهه همش میگم چی ب اینا بدم