2777
2789
عنوان

امروز پسرم بستری بود و مرخص شد شوهرم رفت سرکار🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 170 پست
بین اسی حق داری ناراحت بشی بهر حال تو تازه مادر شدی و نیاز بود ک هر دو تو بیمارستان باشین چون تو این ...

مرسی عزیزم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نه اصلا دلم براش نمیسوزا

عزیزم به نظرم کارت درست بود مه نزاشتی بره شما تو بیمارستان.داری از بچه مراقبت میکنه و صد در صد هم نمیخوابی و هم نگرانی بعد شوهرت بره خونه تر و تمیز بره استراحت کنه بزار یاد بگیره مسئولیت بچه رو به عهده بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم کارت درست بود مه نزاشتی بره شما تو بیمارستان.داری از بچه مراقبت میکنه و صد در صد هم نم ...

ممنون عزیزم 

واقعا حالم خوب نبود نمی تونستم خودم تنها بمونم

ممنون عزیزم واقعا حالم خوب نبود نمی تونستم خودم تنها بمونم

میدونم عزیزم منم این روزا رو پشت سر گزاشتم  و کاملا درکت میکنم الانم شوهرت با این کار متوجه شد که وقت مریضی  بچه اونم به اندازه شما سهم داره 

میدونم عزیزم منم این روزا رو پشت سر گزاشتم و کاملا درکت میکنم الانم شوهرت با این کار متوجه شد که وق ...

دقیقا 

بهش میگم بخواب میگه نه😑😂

عزیزم شوهر تو دلش بهت گرمهشوهر اسی دلشو به چیه این خوش کنه؟زنی که از وقتی زایمان کرده اتاقشو جدا کرد ...

احتمالا افسردگی داره. افسردگی زایمان شوخی نیست . من بدون هیچ مشکلی شرایطم جوری شد ۲ ماهگی پسرم دست به خودکشی زدم . همسر ایشون هم وقتی میبینه خانمش اینجوری بهم ریخته باید چند برابر توجه و محبت و حمایت خرج کنه 

احتمالا افسردگی داره. افسردگی زایمان شوخی نیست . من بدون هیچ مشکلی شرایطم جوری شد ۲ ماهگی پسرم دست ب ...

مشکل فقط بعد زایمان نیست 

این خانم قبل زایمان هم اون شوهره بدبخت رو دوست نداشته و تنفر داشته ازش 

🤣🤣🤣🤣

اگه تازه زایمان کردین و بچه تون نوزاده و کوچیکه

حق با شماست

چون بی قراری داره ،خطرناکه و نیاز به کمک دارین

در غیر این صورت،به خاطر یک تب

واقعا رفتار بچه گانه ای دارین و خیلی غر میزنین

عزیزم به نظرم کارت درست بود مه نزاشتی بره شما تو بیمارستان.داری از بچه مراقبت میکنه و صد در صد هم نم ...

چه ذهن عجیبی داری شما🥲🥲🥲

جل الخالق

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3