2777
2789
عنوان

پنج روز قبل موعدم تیتربتا

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 26 پست
اره منم هیچوقت نشده هاله بندازه جز اینسری ممنونم از دلگرمیت عزیزم یکم اروم شدم♥️ ایشالله خدا دامنتو ...

مرسی عزیزمم💖

انشالله که منم این ماه باردار باشم 

تحمل اینکه بخوام پریود بشم و ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزمم💖انشالله که منم این ماه باردار باشم تحمل اینکه بخوام پریود بشم و ندارم

ایشالله خدا یه بچه ناز وسالم بهت بده اشک شوقت دربیاد قشنگم نگران نباش امیدت ب خدا باشه مطمن باش ک حاجتتومیده♥️

منم فردا موعدمه اصلا دوست ندارم بی بی چک بزنم بعد منفی بشه همه راه ها رو رفتم جز تنبلی تخمدان خفیف م ...

عزیزم نگران نباش من دختر خالم هیچ مشکلیم نداشت بعد دوسال باردارشد یوقتایی طبیعی استرس تو این مواقع خیلی بده ازخدا میخوام حاجتتو بده یه نی نی ناز بهت بده

آخیممنونم عزیزم ❤️آره تمام تلاشم میکنم بیخیال باشم

اتفاقا بیخیال باشی حامله میشی صددرصد یوقتایی همین استرس مانع لقاح میشه ریلکس باش همه چیو بسپارخدا♥️

عزیزم بی بی چک مارک روژان بزن اگر هاله انداخت مطمین باش بارداری 

من همیشه میزدم منفی مطلق بود بدون هیچ هاله ای یکبار فقط هاله انداخت اونم زمانی ک باردار بودم

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
اتفاقا بیخیال باشی حامله میشی صددرصد یوقتایی همین استرس مانع لقاح میشه ریلکس باش همه چیو بسپارخدا♥️

انشالله ❤️

سه ماه پیش کلی آمپول و دارو مصرف کردم 

این ماه رفتم مرکز استان پیش یه دکتر عالی که شاید مشکلی باشه اون رفع کنه اونم هیچی نداد عکس رنگی نوشت هیچ مشکلی نداشتم با توجه به آزمایشات و سونو ها

یه مکمل برا تنبلی خفیف نوشت روز دهم سیکل شروع کردم مصرف کردن 

اصلا این ماه خودمو زدم اون راه که با دارو سه ماه باردار نشدم این ماه امیدوار نباشم 

اقدام کردم 

ولی چه کنه آدم نمیشه امید نداشته باشه 

انشالله ❤️سه ماه پیش کلی آمپول و دارو مصرف کردم این ماه رفتم مرکز استان پیش یه دکتر عالی که شاید مشک ...

خداروشکر همینکه مشکل نداری خیلی خوبه مطمن باش نتیجه میگیری سعی کن هم خودت هم همسرت چیزای تقویتی بخورید اجیل و گردو اسیاب کنید با عسل هرروز یه قاشق خیلی خوبع