2777
2789
عنوان

تا حالا ماماناتون حرف خیلیی زشت و فحش رکیک بهتون دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 31 پست
برعکس پسرم خیلی حرفای زشتی میزنه 😤

تو ذهن من همیشه اینطوریه که مامانا نباید فحش بدن 

بچه باشه میذاری پای اینکه از کسی یاد گرفته.  تو مدرسه شنیده . سنش کمه  نوجوونه یا جوونه و خامه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش عذرخواهی کرد ؟

نه هیچ وقت. الان ۱۲ سال از اون روزا میگذره بدتر هم رفتار کرده ولی بهتر نشده . تا اخرین لحظه ای ک تو اون خونه بودم درگیر بود با من . الانم ک نیستم پشت سرم میزنه . جدی هیچ وقت ازش مادری ندیدم هیچ وقتم حلالش نمیکنم

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

نه هیچ وقت. الان ۱۲ سال از اون روزا میگذره بدتر هم رفتار کرده ولی بهتر نشده . تا اخرین لحظه ای ک تو ...

مامان منم هیچوقت مادری نکرده.  فقط بهم غذا داده لباس خریده برام تو این ۲۳ سال . در عوض پشت هم زایید منم بچه هاشو کمک کردم بزرگ کرده 

مامان منم هیچوقت مادری نکرده. فقط بهم غذا داده لباس خریده برام تو این ۲۳ سال . در عوض پشت هم زایید ...

اخرشم بچه ای ک بده و اذیتش کرده تویی؟ اگر اره ک مثل همیم . بقیه بچه هاش خونشو کردن تو شیشه از بس حرصش دادن 

پولشو ب باد دادن ولی یه جوری سینه چاکشونه ک بیا و ببین .

اون وقت منی ک از بچگی بجز بله چشم چیزی نگفتم بجز فحش و کتک ازش هیچی ندیدم . خداروشکر دوران عقدم کوتاه بود وگرنه داشت ذاتشو کم کم جلو شوهرمم نشون میداد و ابروم میرفت .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

مامان منم هیچوقت مادری نکرده. فقط بهم غذا داده لباس خریده برام تو این ۲۳ سال . در عوض پشت هم زایید ...

باورت میشه حسرت اینکه یه بار ب اسم خودم صدام کنه رو دلم مونده؟ البته بجز مواقع عصبانیت. بقیه وقتا با لقبای مسخره ای صدام میزد درحالی ک بقیه بچه هاشو با مامان جان و پسرم و دخترم و اینا صدا میزنه.  همیشه بهم شک داشت و داره تهمت میزد خیلی راحت حتی تو دوره دانشگاهمم ابروریزی میکرد جلو همکلاسیام

اخرشم بچه ای ک بده و اذیتش کرده تویی؟ اگر اره ک مثل همیم . بقیه بچه هاش خونشو کردن تو شیشه از بس حرص ...

اون یکیا کوچیکن زیر ۱۰ سالن 

اون بدبخت ها هم زیاد دوست نداره.  اذیتشون میکنه . دعواشون میکنه . رفتیم مشاور یه طوری عجیب و غریب برای مشاور توضیح داد که گفت خیلی به شما پرو  بال داده مامانتون 

ببین اگه خواهر من یه ظرف بشکنه یا یه چیزی از دهنش دربیاد که نباید میگفت با بچه ۹_۱۰ ساله ده روز قهر میکنه 

ببین من نه بحران نوجوانی داشتم نه بچگی اذیت کردم . دوران کرونا که همه مادرو  پدرها دنبال این بودن بچه هاشون زیاد بیرون نرن و بهداشت رعایت کنن من دنبال سرگرم کردن مامانم بودم ! کلافه میشد تو خونه با مت دعوا میکرد سر من خالی میکرد

نصف موهام سفید شده از دستش 

الانم وسط بحث ساده و عادیمون یه حرفی زدم توقع داشتم به شوخی بگیره یا بگه بی ادب یا بگه اینطوری نگو یهو دیدم ویس داده فحش رکیک داره میده 

باورت میشه حسرت اینکه یه بار ب اسم خودم صدام کنه رو دلم مونده؟ البته بجز مواقع عصبانیت. بقیه وقتا با ...

عه چقدر خوبه یکی آدمو میفهمه

بیین مامان من حتی وقتی دعوا نداریم منو با لحن بد صدا میکنه و بد نگاهم میکنه . مثلا مت فکر میکنم چیزی شده ازش میپرسم چیزی شده ؟ ناراحتی؟ میگه نه      تا حالا به من نه جانم گفته نه دخترم گفته 

اون یکیا کوچیکن زیر ۱۰ سالن اون بدبخت ها هم زیاد دوست نداره. اذیتشون میکنه . دعواشون میکنه . رفتیم ...

وای از ایناس ک همش فاز قربانی و مظلوم بودن داره و همه چیو سر شماها خالی میکنه .

درست نمیشه خیالت راحت . اول و اخرش شماها مقصرین هرچی هم بزرگتر بشبن بدتر میشه . فقط میتونم بگم حواست باشه تو رو دستکاری روانی نکنه وگرنه رفتارات ناخوداگاه میشه عین خودش . خودت میبینی داری مثل اون میشی ولی نمیتونی کاری بکنی

عه چقدر خوبه یکی آدمو میفهمهبیین مامان من حتی وقتی دعوا نداریم منو با لحن بد صدا میکنه و بد نگاهم می ...

دقیقا . منو میذاشت وسط کارامو اینا رو برا همه تو هرجمعی تعریف میکرد اونام بهم میخندیدن . همیشه تو هردعوایی ک با هرکی داشتم من فحش میخوردم مقصر من بودم منم باید عذرخواهی میکردم .

عاشق معلم اول دبستانم بودم ، یادم نمیره اومد مدرسه معلمم رو از کلاس کشید بیرون با من ، جلو اون برگشت گفت این مشکل داره روانیه درس نمیخونه هنوز مثل بچه ها شلوارشو خیس میکنه .

درحالی ک دلیل اینکه من گاهی این اتفاق برام میوفتاد تنبیه های خودش بود خیلی ازش میترسیدم همیشه

دقیقا . منو میذاشت وسط کارامو اینا رو برا همه تو هرجمعی تعریف میکرد اونام بهم میخندیدن . همیشه تو هر ...

و جالب اینکه عذاب وجدان هم نمیگیره 

من اگه به کسی فحش بدم حتی اگر دشمنم باشه دو دقیقه بعدش پشیمون میشم . مامان من الان فحش میده یه ربع دیگه هم دوباره فحش میده . 

به خدا ابتدایی بودم بهش میگفتم درست فحش بده . فحش های عادی بده چرا مثلا میخوای یه چیز بگی که آدمو حتما تا ته بسوزونی ؟ چرا فحش های زشت میدی 

من الان خواهر ده ساله دارم گاهی که یه حرفی میزنه میگم بچست . ممکنه دعواش کنم باهاش قهر کنم ولی نمیام یه چیز بگم که بچه آتیش بگیره که 

و جالب اینکه عذاب وجدان هم نمیگیره من اگه به کسی فحش بدم حتی اگر دشمنم باشه دو دقیقه بعدش پشیمون میش ...

نه براچی عذاب وجدان بگیره؟ اتفاقا لذت هم میبره . چون داره عقده های خودشو خالی میکنه اخرشم فاز قربانی بودن میگیره همه میگن وای چقد مظلومه . چقد بچه هاش اذیتش میکنن .

بعضی وقتا ادم با خودش میگه انگار میاد به عمددددد یه موقعیتی ایجاد میکنه ک دعوا بشه بعد یه حرفی ک از قبل اماده کرده رو بهت بزنه و وجودتو بسوزونه

نه براچی عذاب وجدان بگیره؟ اتفاقا لذت هم میبره . چون داره عقده های خودشو خالی میکنه اخرشم فاز قربانی ...

دقیقا همینه به هرکسی میگم هیچکس درک نمیکرد تا حالا 

بیین دقیقا انگار یه بچه ۱۵ ساله سرکش داریم تو خونه . اصلا حس مادرانه نداره