2777
2789
عنوان

پارتنرم میخواد بیاد خاستگاری ب نظرتون برم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 52 پست

سرکار هم بری ب اون نریز ب خودت پس انداز کن اون میتونه طلای خیلی سبک بگیره بنظرم ولی انشالله خدا بهترین رو برات رقم بزنه الان واقعا زندگی سخت شده دلم برای جوونامون میسوزه 😭خدا لنت کنه مسولین بد رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=400072123]عزیزم متاهل چیه خانوادش و میشناسم ۳ ساله باهمیم  اصلا خودش هنوز چیزی نمیدونه نمیدونم من بهشم ب ...[/QUOTEواای نسیه کردی طرفو 

نقد بیاد جلوبااااا

اگه مرد هست بیاد جلو برای ازدواج 

با پیشنهاد تو نمیشه که 

الان به نظرت تا ۶ ماه دیگههرماه تا حقوق میدن این ۱۴ تومنو بده طلا یا بزاره تو کارت بمونه جمع شه یهو ...

نه ذره ذره بخره . وضعیت جوریه ک تو توی یه ثانیه میتونی سود کنی میتونی ضرر کنی . تا اون موقع هم هزارتا خرج پیش میاد براش و ممکنه پوله خرج بشه هم ممکنه از اینی ک هست گرون تر بشه طلا .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

چرا این جوری میگید بهش؟ 

اسی عاشق شده سختشه عشقشو کنار بذاره حتما 

هرچند خودمم مخالفم زن کار کنه پول بیاره تو زندگی 

ولی پسرای کم درامد چه جوری ازدواج کنن؟ 

تو همین نی نی سایت هم زیادن خانم های شاغلی که پول میارن تو زندگی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دخترا چتونه واقعا ؟!

برای اینکه فقط ازدواج کرده باشید تن به هرکاری میدید

تاپیک بغلی دختر مجرد میخواد با مرد مطلقه بچه دار ازدواج کنه

اینجا میخواد با یکی ازدواج کنه هزینه کنه بلکه پسره بتونه پاپیش بذاره

واقعا انقدر وا موندید تو خونه باباهاتون

انقدر اضافی هستید 

بابا بشینید خونه باباتون بدون منت زندگی تون رو کنید 

شما رو باید رو سر ببرن نه اینکه باج هم بدیدد به پسر مردم 

خونه چی میتونه رهن کنه ؟

چرا خانوادش کمکش نپیکنن با تو راضی نیستن ازدواج کنه ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

تعجب کردم واقعا از تفکرت پسری که از پس خرید یه تیکه طلا برنیاد بعدا چطوری میخواد مخارج زندگی رو بده؟ بنظزت بهتر نیست یا دربارش تجدید نظرکنی یااینکه واگذار کنی به خودش هرجور که میتونه دربیاره؟ و اجازه بدی وظیفش رو خودش انجام بده

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بیاد حرف بزنه به خانوادت بگه دوستش دارم طلا را در نامزدی میگیرم الان فعلا ندارمشوهر من اینکارو کرد م ...

ایول...چه عشق قشنگی😍😍

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست