2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم ب پدرم سر بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست
یعنی انقدر خودمو حقیر کردم جلوش نمیزاره از اینجا رونده از اینجا مونده شدم قید داداشمو زنشو زدم مونده ...

خب دیگه پدر توام همینه مطمئن باشه اونا رو از خودش میدونه خوب شه سر پا شه تو رو نمیشناسه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
پدرتم باید درک کنه به نظرم

صبح زنگ زده به پدرشوهرم دخترمو تو بفرست بابا من راهم دوره شرابط مالی افتضاحی دارم نمیتونم بیام چیکار کنم برای پسرشو عروسش ۳ ملیارد خرج کرده خونه عروسی برنح داده اونا هفته ای یکبار اخرش نگهش دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی انقدر خودمو حقیر کردم جلوش نمیزاره از اینجا رونده از اینجا مونده شدم قید داداشمو زنشو زدم مونده ...

پس شوهرت حق داره دلخور

با پدرت صحبت کن بگو شرایط نداری از اونا کمک بخواد

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

بهت تهمت دزدی از خونه پدرت رو اگر زدن بابات باید ازت دفاع میکرداگه پدرتون بینتون فرق میذاره فقط موقع ...

دفاع کرد خداییی دروغ نمیتونم بگن ولی من همین پدرو دارم مادرم زیر خاکه دل خودم ب رحم میاد

دقیقا همینه روزی یکبار زنگ میزنه اینا البته ارزش نداره ها میگه من شارژ میخوام بسته میخوام فلان میخوام تو ی روز سه بارم زدم واسش این اخرا دیگ از گوشی خودم یواشکی میزنم شوهرم نفهمه یکبار بهش گفتم ب داداشم بگو الان شرایطشو ندارم براا بزنم گفت نه نمیتونم ب اون دردسر بدم  اون الان اعصابش خورده نمیتونه بخدا اگ این سه میلیاردی ک خرح دادشم کردم ۵۰ ملیونشو میداد ب شوهرم میگفت باشه پهنونی دخترم نفهمه خرج دخترم کن شوهرم عین پروانه دورش میگشت ولی وقتی میبینه جونشو میده واس پسرشو عروسش مشکلانش برای ماست اونم زورش میاد

نه نبوده اونام هفته ای یکی دوبار بهش سر میزنن ولی نگهش نمیدارن کلی از من انتظار دارن

ماشالا به داداشت 😒

به شوهرت بگو درد و مریضی برای همه پیش میاد . ممکنه برای خوانواده توهم پیش بیاد تو نمیری کمکشون ؟ 

پدرم با اون سنش به من التماس کرده یعنی حالش خوب نیست ، من نرم کی بره حداقل یه هفته بزار برم . برای شوهرتم یکم خورش بپز بزار تو فریزر .

ماشالا به داداشت 😒به شوهرت بگو درد و مریضی برای همه پیش میاد . ممکنه برای خوانواده توهم پیش بیاد تو ...

همه این حرفارو زدم ولی وقتی دیگ متوجه نمیشه موندم بخدا اصن مشکل غذا نیست طبقه پایین مادرشوهرمم راحت میره بالاغذاشو میخوره با اونا این حرفارو ندارم من

دفاع کرد خداییی دروغ نمیتونم بگن ولی من همین پدرو دارم مادرم زیر خاکه دل خودم ب رحم میاددقیقا همینه ...

اره ولی پدری که تبعیض قائل میشه هر کار کنی براش آخرش خودت میسوزی نباید فرق باشه اصلا براش مهم نیست تو چه وضعیتی داری زندگی خراب میشه دختری خونه دیگری هستی هیچ مال و پشتیبانی که ازت نمیکنه فقط عروسش و پسرش خم به ابروشون نیاد وایسن سر جاشون اذیت نشن فقط پول و اموال رو بگیرن برن اینجوری تو رو خار کوجیک کنه بی مال و منال کنه بعد کسی حسابت نکنه تو خونه شوهرت بزنن تو سرت

دقیقا اخلاق و رفتار بابابزرگم 

بگو پول ندارم تعارف نداشته باش واینسا نگاه کن حقت رو بخورن اگه میریم برو بابات حرف بزن مال و اموالت رو مشخص کن از فرقی که میذاره اعتراض کن 

به خاطر داداشت ناراحته ؟یا شما سر خوانوادش کاری کردی ناراحت بشه ؟

بخاطر داداشم چون هم ب من هم به شوهرم تهمت دزدی زدن تایپکای قبلیمو بخونی متوجه میشی گفت سر عروسی من شاباش و کادو مردمو تو شوهرت دزدین کل فامیل فهمیدن شوهرمم سر این حرفا لج کرده ولی خدایی بابام سر اینا پشتم بود

اره ولی پدری که تبعیض قائل میشه هر کار کنی براش آخرش خودت میسوزی نباید فرق باشه اصلا براش مهم نیست ت ...

میدونی همه حرفاتو با جون و دلم قبول دارم ولی من مامانمو ۵۰ سالش بود کردم زیر خاک پس فردا اینم چیزیش بشه من خیلی شکسته میشم خودش ی دست خطی نوشته ک تو داداشت از همه داراییام نصف نصف هستین و این حرفا چندبارم مشتری خونه و زمینش اومد گفته نصف نصف میدم بهتون ولی چه میدونم عملا ک مالی پشت اوناس

فقط اونهایی که میگن حرف شوهرت رو گوش کن یعنی چی آدم باباش رو چرا ول کنه اصلا بچه های دیگه سر تزنن این دخترش بفکرش باباش هست میخواد بره پیشش باباش همیشه باباش نیست که حسرت این روزها رو میخوره

میدونی همه حرفاتو با جون و دلم قبول دارم ولی من مامانمو ۵۰ سالش بود کردم زیر خاک پس فردا اینم چیزیش ...

دست خط هیچ کاری نمیکنه اصلا اعتباری نداره باید به صورت عمرا بنویسه

برو پس ، بگو هزینه رفتنت رو برات واریز کنه پول رفتن رو نداری 

به مادرشوهرت بگو شوهرت رو راضی کنه اون میتونه تاثیر بذاره روش

بخاطر داداشم چون هم ب من هم به شوهرم تهمت دزدی زدن تایپکای قبلیمو بخونی متوجه میشی گفت سر عروسی من ش ...

خب بابات چه گناهی کرده 

فعلا بهش چیزی نگو و حسااااااابی به دلش راه بیا 😉

سوره ابراهیم بخون به نیت که شوهرت اروم بشه بزاره بری 

به داداشت پیام بده بیشتر به پدرت سر بزنه واقعا پسرا دیگه نباید کم بزارن مخصوصا وقتی پدر مادر بیمارن ما دخترا دستمون زیر سنگه 😢ایشالا حالشون بهتر بشه و سایشون بالا سر شما باشه خدا مادرتونم رحمت کنه