2777
2789
عنوان

ما سهمی از اموال پدرشوهر زنده نداریم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 35 پست

موافقم قبل از ازدواج پدرشوهرم هیچی ب شوهرم نداده بعدشم انتظار کمک ندارم همینکه تنش سالم باشه زندگی خودشون بچرخونن بسه 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بعد فوت همه چی میرسه به بچه ها دیگه. طرف بره خودش کار کنه خرج زندگیشو بده. پدرو مادر تا جوون بودن سختی کشیدن دوقرون جم کردن الان که پیر شدن میخوان راحت زندگی کنن یکم پسرو عروس عین قارچ سبز میشن اون وسط. خودتون تلاش کنید برا خودتون اگههه  سالمید البتع. رفاه بدون سختی بدست نمیاد

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من یکی که راضیم یه هزارتومان بهمون ندن، همونطور که تا الان ندادن، فقط از ما انتظارات بیجا نداشته باشن

فکر میکنن شوهرم سر گنج نشسته انتظار دارن هر وی داریم دو دستی تقدیم شون کنیم

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

هرکسی اختیار مال خودش داره . اگر کمک کنه لطف کرده . عروس هم باید چشماش باز کنه وضعیت مالی خود پسر بس ...

این درسته ولی اگر بیاند خواستگاری وعده کمک بدند وبعد انجام ندند این چی؟ اونموقع هم نباید ناراحت شد؟

آمیتیس در سرزمین عجایب

این درسته ولی اگر بیاند خواستگاری وعده کمک بدند وبعد انجام ندند این چی؟ اونموقع هم نباید ناراحت شد؟

شما نباید باور کنین 

ایشون اگه کمک کن بود قبل از اومدن شما مجردی پسرش کمک میکرد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بعد فوت همه چی میرسه به بچه ها دیگه. طرف بره خودش کار کنه خرج زندگیشو بده. پدرو مادر تا جوون بودن سخ ...

چرا دخترو داماد و نمیگی ؟

مادرشوهر من هر چی پدر شوهرم درمیاره خرج دختراش میکنه

البته به خودشون ربط داره ولی منم انتظار دارم جلو ما نداریم نداریم نکنن

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

ولی پدرشوهر خواهرم براشون ی واحد اپارتمان کلید نخورده گرفت با همه ی لوازم خونه ،خواهرم جهیزیشو کلا فروخت با ی ماشین که از همون مجردی زیر پای شوهرش هست 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
حالم از زن‌هایی که منتظرن پدرشون یا پدرشوهرشون خرجشون رو بده بهم میخورهخب از اول چشمت رو باز کن و‌ ا ...

بحث خرجی نیست. تو اینستا یه ویدیو دیدم اقاعه میگفت من یه تک پسر بودم. پدرم فوق العاده ثروتمند. چندین دهنه مغازه و ملک و املاک. منم زن و بچه داشتم و سرمایه مو زدم تو کاری و ورشکست شدم… از پدرم کمک خواستم، نکرد…

شرایط زندگیم انقدر بد شد که زن و بچه ام ترکم کردن. خودمم از غصه معتاد شدم. بازم پدرم کمک نکرد

پارسال پدرم فوت شد، تمام اموالش رسید به منی که معتادم، زن و بچه ام ترکم کردن، و زندگیم خیلی وقته تباه شده… دیگه به دردم نمیخوره

اینهمه وقت گذاشتم نوشتم، که بهت بگم پدر و مادر بخشنده و حامی، البته با منطق، جایگاه بالاتری دارن نسبت به پدر مادر خسیس که فقط از بچه، تولید مثلشو برنامه ریزی کردن… 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
وای تو منی یا من توام خخخ این انتظارات خیلی بده

بخدا الان خواهرشوهرم ۶میلیون پارسال از ما قرض گرفتن دیگه ندادن، قرار هم نیست بدن

اونوقت  الان یه لیوان برنج تو خونم نیست نمیتونم زنگ بزنم بگم یه تومن دستی بدین حداقل

چرا دخترو داماد و نمیگی ؟مادرشوهر من هر چی پدر شوهرم درمیاره خرج دختراش میکنهالبته به خودشون ربط دار ...

مادرشوهر منم چندمیلیارد مال بهش رسید، همه رو طلا و ملک کرد. و فقط به دخترش کمک کرد که ماشینشو به روز کنه، بعد یکی از پسراش مستاجره، اون یکی بدهکاره و اصلا ماشین نداره. انقدر خسیسه که من اصلاااا دلم نمیخواد مالش وارد زندگیم بشه. میدونم برکت نداره و شکر خدا شوهرمم رو نزده بهش هیچوقت. ولی کاش خرحمالیا و رسیدگی به ملک و املاکشم خودش انجام میداد، شوهر‌منو از کار بیکار نمیکرد روز تعطیل غیر تعطیل.

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…