2777
2789
عنوان

ما سهمی از اموال پدرشوهر زنده نداریم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 35 پست
بحث خرجی نیست. تو اینستا یه ویدیو دیدم اقاعه میگفت من یه تک پسر بودم. پدرم فوق العاده ثروتمند. چندین ...

وای من خودم یکموقع تو ذهنم اومد که مالی که بدست آوردم براخودمه ولزومی نداره مثلا بدم به عروس 

ولی همون شب خوابی دیدم که انگار بهم میگفت اگر کمکش نکنی پسرت خیلی اذیت میشه این واقعا برام یک تلنگر بود خودم هم تو زندگیم اذیت شدم بدون کمک خانواده 

ولی هرچی هم میگذره شرایط اقتصادی بدتر و بدتر میشه این را می‌نویسم که یادم بمونه این مال رزق وروزی بچه هام هم هست وباید بهشون کمک کنم تا به سختی شدید نیفتند به قول شما اینم اجر داره 

آمیتیس در سرزمین عجایب

وای من خودم یکموقع تو ذهنم اومد که مالی که بدست آوردم براخودمه ولزومی نداره مثلا بدم به عروس ولی همو ...

قطعا همینطوره… مامان من نه ارثی بهش رسیده نه درامد داره نه بیمه

ولی از همه چیزش میگذره واسه رفع مشکل بچه هاش… معلومه هم اجر داره هم جایگاه، اصلا مادر بودنو جور دیگه معنا میکنه، ولی وای به حال والدین خسیسی که چشم خوشی بچه خودشونو ندارن

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این درسته ولی اگر بیاند خواستگاری وعده کمک بدند وبعد انجام ندند این چی؟ اونموقع هم نباید ناراحت شد؟

اگر قول بدن بله موظفن . اما کلا لفظ حق از ارث زشته . ضمن اینکه پدرشوهرم فوت کنه هرچی هست برای همسرشه به عروس چه ربطی داره

قطعا همینطوره… مامان من نه ارثی بهش رسیده نه درامد داره نه بیمهولی از همه چیزش میگذره واسه رفع مشکل ...

احسنت به مادرت 

شاید اگر اطرافیان من هم اینطوری بودند اون فکر توذهنم نمیومد شاید چون خودم کمک به خصوصی نداشتم اینطور تو ذهنم اومد ولی هم شرایط الان خیلی سخته و هم یک چیزایی میتونه تبدیل به کینه بشه 

آمیتیس در سرزمین عجایب

مادرشوهر منم چندمیلیارد مال بهش رسید، همه رو طلا و ملک کرد. و فقط به دخترش کمک کرد که ماشینشو به روز ...

خدا نگذره از اونایی فرق میذارن بین بچه هاشون

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

اینایی که از پدرشوهر انتظار سرویس طلا دارن 

یا توقع دارن که مادرشوهر طلاهاشو بفزوشه بده بهشون درک نمیکنم 

فکر میکنن کل دنیا بهشون بدهکارن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته