2777
2789
عنوان

باردارم و نمیتونم غذا بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 47 پست
بنظرت از ماه چندم خوب میشم؟ تا اونموقع چی بخورم ک نمیرم؟

بستگی داره عزیزم ماه های اول یه کم سخته 

فعلا وعده های کوچیک کوچیک بخور بهتر میشی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا حالت تهوع نداشتم بچه ام پسربود ویتامین بداروخانه هم شاید بری بهت بدهندهرچه که میلت میکشه بخو ...

ببین اتفاقا دکتر از دو هفتع پیش بهم قرص مولتی پریناتال دادع بود ولی دو هفتع ک خوردم دیدم معدم دارع میترکع و مشکل معدع و گوارش پیدا کردم. چون همع قرصهای ویتامینی رو دارع و خیلی سنگینع واس معدع. اتفاقا توش ویتامین ب هم داشت.

زنگ زدم دکتر گفت اونو نخور بجاش فولیک اسید و ویتامین دی بخور. الان ک دارم فکر میکنم از وقتی اون قرصو ک تووش ویتامین ب داشت قطع کردم، از غذا بیزار شدم

🙂

منم مثل تو بودم اسی درکت میکنم کلا از غذا خوردن بدم میومد

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اگه بری پیش دکترت سرم میده ک وقتی میزنی ی هفته ای خوب میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اگه بری پیش دکترت سرم میده ک وقتی میزنی ی هفته ای خوب میشی

واقعا میگیییی؟؟؟ اسم سرم چی هست؟ بالاخرع یکی فهمید چقد از غذا بدم میاد بخدا حالم بد میشع از دیدنش. شما سرم زدی خوب شدی؟ فردا نوبت سونوگرافی دارم همون فردا با جواب سونو میرم دکتر ببینم چی میگع

🙂

واقعا میگیییی؟؟؟ اسم سرم چی هست؟ بالاخرع یکی فهمید چقد از غذا بدم میاد بخدا حالم بد میشع از دیدنش. ش ...

اسی جونم نگران نباش عزیزم من قشنگ میفهممت چون خودمم بدتر از تو بودم همش عوق میزنم و از غذا بدم میومد تااینکه ب دکترم گفتم برام سرم نوشت نمیدونم چیه عزیزم ولی سه مرحله تزریق کردم هربار ی هفته ای ۱۰ روز خوب میشدم. 

بهش بگو برا حالت تهوع اینا سرم میخوام میده بهت قرصا تاثیر نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی جونم نگران نباش عزیزم من قشنگ میفهممت چون خودمم بدتر از تو بودم همش عوق میزنم و از غذا بدم میومد ...

حتما بهش میگم عزیزم. هر بار سرم میزدی، یکهفتع ده روز خوب میشدی بعد از تزریق سوم برای همیشع حالت خوب شد؟

چند هفتع ای؟

🙂

حتما بهش میگم عزیزم. هر بار سرم میزدی، یکهفتع ده روز خوب میشدی بعد از تزریق سوم برای همیشع حالت خوب ...

من ۱۸ هفتم 

بعد از تزریق اخر دیگه برای همیشه خوب نشدم بعدشم حالت تهوع داشتم اما بعدش دیگه هفته میره بالا زدن سرم مجاز نیس 

باید تحمل کنی 

الانم بعضی وقتا حالت تهوع دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۱۸ هفتم بعد از تزریق اخر دیگه برای همیشه خوب نشدم بعدشم حالت تهوع داشتم اما بعدش دیگه هفته میره ب ...

انشاالله بسلامتی بگذرونی عزیزم.

الان هم از غذا بدت میاد یا فقط تهوع داری؟

جنسیت نی نیت چیع؟

🙂

انشاالله بسلامتی بگذرونی عزیزم.الان هم از غذا بدت میاد یا فقط تهوع داری؟جنسیت نی نیت چیع؟

ممنونم گلم همچنین 😘😘😘 

جنسیت پسره 

از غذا کمتر بدم میاد فقط بعضی غذاها ویار دارم بقیه غذاها اوکیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین اتفاقا دکتر از دو هفتع پیش بهم قرص مولتی پریناتال دادع بود ولی دو هفتع ک خوردم دیدم معدم دارع م ...

اره بزن توگوگل میگه چه قرصی مال حالت تهوع بارداریه برین داروخانه بهتون شابد بده 

اگر نداد برو دکترت برات بنویسه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ممنونم گلم همچنین 😘😘😘 جنسیت پسره از غذا کمتر بدم میاد فقط بعضی غذاها ویار دارم بقیه غذاها اوکیه

ای جونم. پس شاید مال منم پسر باشع چون از غذا بدم میاد ولی خب هرچی هست سالم باشع الهی.

خیلی خوبع پس خداروشکر. من ک وزنم اومدع پایین😓

🙂