2777
2789
عنوان

دختر داداشم خونمون بود چیزای پشم ریزونی میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 52 پست

چرا یه دایی باید انقدررررر گاو باشه به بچه بگه این چیزا رو . اون صد در صد تعادل روحی روانی نداره ازش هرکاری برمیاد . توروخدا ولش نکن به داداشت بگو ماجرارو . من اصلا از امینت اون بچه مطمئن نیستم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عوضیهههه وااااییی

پیرم کردن بخدا همین برادرشوهرم به شوهرم گفته بود زنت رو با یه پسر تو خیابون دیدم خدا نگذره ازش تهمت زد بهم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عجیبه مادروداداشش هم بهش نگفتن!!

نه نگفتن مقصر بودن لعنتی ها پدرشوهرم ادم فهمیده ایه گفت قضیه رو کش ندید

ننش میشناسه داداششو

پس یه کاری کن به باباش بگه🤕 راه دیگه ای نیس

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

چرا یه دایی باید انقدررررر گاو باشه به بچه بگه این چیزا رو . اون صد در صد تعادل روحی روانی نداره ازش ...

منم همینو میگم خونواده زن داداشم همشون بچه هاشون پسره دختر داداشم اولین نوه ایه ک دختره تو خونوادشون با خودم میگم نکنه براه باشتش طبقه بالا دست مالیش کرده باشه خاک تو سرشون

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

بیشرف

عوضی تر از این ندیدم تو پست هام نوشتم که چقد بهم تهمت میزد به شوهرم گفته بود قبل تو من میخواستم با زن داداش رل بزنم مرتیکه احمق 

منم همینو میگم خونواده زن داداشم همشون بچه هاشون پسره دختر داداشم اولین نوه ایه ک دختره تو خونوادشون ...

توروحدا بیخیال نباش ب داداشت بگو . نمیتونی بگی به بچه بگو هرچی به تو گفته راحت به باباش هم بگه ولش نکن گناه داره

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

این دایی چقد کثافته،، مطمینی آدم درستیه؟ مردا عکس نشون نمیدن! شاید می خواد به بچه تعرض کرد،، روانی و ...

خب ادم درستی نیست دیگه دختر داداشم میگفت یه دوست دختر سن بالا داره میان با هم میرن طبقه بالا رو تخت زنه برا داییم سمند سورن خریده

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

ممقصرن چیو بیان بگن؟بگن دخترت تو گوشی داداشت فیلم س...پر دیذه؟😑😑😑

خدا نمیگذره بچه ی من افسردگی گرفت بعد دیدن اون فیلما چقد مشاور باهاش حرف زد