2777
2789
عنوان

شوهرم گفت یکساله نمیخوام باهات زندگی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست
فقط موندم پول پیش خونم رو ازش بگیرم و یکم پس انداز بکنم گفتم شاید عاقل شد و بفکر بچه ها بود

مهریه تو بگیر اگه چیزی داره جدا شد ازش متاسفانه وقتی مرد زندگی رو نخواد اوت زندگی نابود شدس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که دوتا بچه داریم و باید بفکر مدرسه و ایندشون باشیم عاشق یکی شده و میخاد بره

عاشق شدن بعد ازدواج رو زمانی میشه قبول کرد که بچه‌ای وسط نباشه بیخود کرده که با دو بچه عاشق شده 

نه من واسش طلا فروختم بارها زنوگیمون خوب بود تا اینکه شوهرم عاشق یکی شد

هی نگو عاشق بگو شوهرم هول شده 🫤همون ی انتر مث خودش لیاقتشه فقط تو بمون برا بچه ها ازشم حق بچه هاتو بگیر

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
مهریه تو بگیر اگه چیزی داره جدا شد ازش متاسفانه وقتی مرد زندگی رو نخواد اوت زندگی نابود شدس

همون پول پیش داریم فقط مهریمم میگیرم میزارم اجرا الان موقش نشده ببینم میتونه هم بره سراغ یکی دیگه هم سالی ۱٠٠تومن سکه بمن بده

هی نگو عاشق بگو شوهرم هول شده 🫤همون ی انتر مث خودش لیاقتشه فقط تو بمون برا بچه ها ازشم حق بچه هاتو ...

لیاقتش یکی عین خودشه اونی که میدونه این زن داره،من فعلا دارم پس انداز میکنم واسه بچه هام تنها کاری که ازم برمیاو

فقط موندم پول پیش خونم رو ازش بگیرم و یکم پس انداز بکنم گفتم شاید عاقل شد و بفکر بچه ها بود

خواهشا مهریه‌تو بگیر تو این زمونه با دوتا بچه چطور میخواهی مخارج زندگی رو تامین کنی مردک بوالهوس حتی ی خونه هم نداره؟

نه من واسش طلا فروختم بارها زنوگیمون خوب بود تا اینکه شوهرم عاشق یکی شد

همین دیگه با دست های خودت دخل زندگی تو آوردی با دلسوزی و با رحمی بیجا  هیچ مردی هیچ مردی ارزش صد رو نداره حتی بچه مردها اگر یک ذره محبت ببینن هار میشن میگن ما کی هستیم برعکس ما خانم ها ک یک ذره محبت ببنیم عشق رو فدا میکنیم

بهت قول میدم یه مدت بعد مثل چی پشیمون میشه برمیگرده اینقدر قوی شو که وقتی اومد التماس با لگد پرتش کن ...

همین کارو میخام بکنم پس انداز میکنم پشیمون که میشه صد درصد کدوم زن عاقلی با این میمونه انفدر اخلاقش بده توهین میکنه شابدم با اون خوب باشه با من که نبود