2777
2789

میشه لطفا جواب بدید :

طی جلسات خواستگاری، صرفا به نظرتون اومد که خواستگار تون چهره  قابل قبولی داره یا ازش خوشتون هم اومد؟ چون خوش اومدن خیلی ربطی به زیبایی نداره. 

یا نسبت بهش جاذبه و کششی حس کردید ؟

بعد جلسات خواستگاری بهش فکر می کردید؟ یا تو ذهنتون می اومد چهرش یا حرکاتش؟

طرفدار حق و عقلانیت💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قیافش بدم نیومد یعنی تو ذوقم نخورد یکم هم خوشم اومد و هر چی گذشت بیشتر خوشم اومد

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
سنتی تماس گرفتن ولی رفتیم بیرون اشنا شدیم حدود ۶ماه باهم صحبت و بیرون رفتیم عاشق هم شدیم

بعد شش ماه ازش خوشت اومد؟ جلسات اول و دوم حست چی بود؟ جذبش هم شدی کلا؟! 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

سنتی تماس گرفتن ولی رفتیم بیرون اشنا شدیم حدود ۶ماه باهم صحبت و بیرون رفتیم عاشق هم شدیم

بهترین راه هنینه 👌

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

از قیافش بدم نیومد یعنی تو ذوقم نخورد یکم هم خوشم اومد و هر چی گذشت بیشتر خوشم اومد

من تو ذوقم نخورده. ولی خوشم هم نمیاد. بهش اصلا فکر هم نمی کنم. انگار مهم نیست

طرفدار حق و عقلانیت💙 

نهمن صحبت های اولیه ش خیلی به دلم نشیت همون ماه اول ازش خوشم اومد

خب خوب بوده، این آدم موهاش خوبه،قدش خوبه،پوستش خوبه،دندوناش خوبه آنا من خوشم نیومده نمی دونم چرا

طرفدار حق و عقلانیت💙 

من چهرش زیاد به دلم نبود اما خب قبل از خواستگاری یه بار دیده بودمش و تو اون برخورد که اصلا هم صحبت رابطه و خواستگاری نبود به عنوان یه فروشنده دیده بودمش و خیلی بینهایت مودبانه رفتار کرده بود و من تو دلم همونجا گفتم وای این چقدر با ادبه خوش به حال زنش . و دو هفته بعد اومد خواستگاری خودم. چون خیلی با شخصیت و با ادب بود اصلا چهرش برام مهم نبود و قبول کردم . البته بعدا فهمیدم اونقدرم با ادب نبوده خخخخخخ اما خب به هر حال چهرش هم برام عادی شد الان ده ساله

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖