2777
2789
عنوان

دم دادن ماکارونی تو پلوپز برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 48 پست
دخترا پختن برنج تو پلوپز راحت تره؟ کلا چرا قابلمه نه؟؟؟ چصی هست ؟

اگر راه دستت باشه و بیکار باشی قابلمه فرقی با پلو پز نداره  اما اگر ناوارد باشی و یا بخوای بری بیرون بیای غذات حاص. باشه یا مینرسی یادت بره زیر گازو خاموش کنی و از این حرفا  همون بهتر که پلوپز استفاده کنی 

دخترا پختن برنج تو پلوپز راحت تره؟ کلا چرا قابلمه نه؟؟؟ چصی هست ؟

برا کسی که وقت داره حالش خوبه قابلمه عالیه من چون فعلا دوقلو باردارم استراحتم از طرفی هم به پسر سه ساله دارم بدون کمکی برام راحت تره اینجوری شوهرم گاهی می‌تونه داخلش برنج و باره بره سرکار کمکی داده باشه بهم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر راه دستت باشه و بیکار باشی قابلمه فرقی با پلو پز نداره اما اگر ناوارد باشی و یا بخوای بری بیرون ...

آره دقیقا من متاسفانه چون دوقلو باردارم و سنگین شدم و تو مرحله یک استراحتم به دردم میخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دم کشیدم ماکارونی چه کوفتیهنرینید توی ماکارونی کی ماکارونی رو دم میکنه اخه مگه برنجه

چه قدر بی تربیتی

نود درصد دم میکنن شعور داشته باش

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خب اون چه ربطی به تاپیک من داره

پس که خانوم با شخصیت و با فرهنگ ریخته اینجا .

چقدرم احسای بامزگی و لوندی دارن 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

پس که خانوم با شخصیت و با فرهنگ ریخته اینجا .چقدرم احسای بامزگی و لوندی دارن

کلا یه مشت دلقک ریخته تو سایت که فکر میکنم همه حوصله ی دلقک بازیاتونو رو دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممکنه دلقک بازیاتون رو تو تاپیک صرف کنید که حوصلتون رو داشته باشن ؟!

اس جون چقدر بداخلاقی

منم تا عنوان رو دیدم یاد اون افتادم خوب تو نی نی سایت معروف بود

ولی در مورد سوالت بلد نیستم تا الان انجام ندادم

مدل پلوپزت رو تو نت بزن اطلاعات میاره برات

اس جون چقدر بداخلاقیمنم تا عنوان رو دیدم یاد اون افتادم خوب تو نی نی سایت معروف بودولی در مورد سوالت ...

آخه آدم باید یکم در نظر بگیره بعضی موقعیت‌ها و بعد حرفی و بزنه من نوشتم اول تاپیک دیشب تا صبح نخوابیدم پس این یعنی اصلا حوصله ندارم مخصوصا که پسرم مریضه و خودم باردار و خسته پس این یعنی حوصله ی شوخیای بقیه رو ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40