2777
2789
عنوان

بخاطر متاهل بودنم روزی نه ساعت درس میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم راضی هستی از ماز؟میخوام دخترمو ثبت نام کنم گفتم ببینم خوبه یاقلم چی بره؟

سلام عزیزم بله راضیم اگه باهاشون پیش بره خیلی خوبه

مشاورم به من گفت قلمچی بخاطر حضوری بودنش شرکت کن

کلاسم که ماز و میبینم

اشتراک الماس آزمون هم داره همزمان

پس خیلی خوب میتونه کمکت کنه اگ تو درس شیمی مشکل داری یا بگو خودش بهت یاد بده یا فراهانی ببین

چون ماز و گرفتم هادیان فرد و میبینم

تعریف فراهانی و خیلی شنیدم ولی

دوست عزیز خواهش ميکنم جواب بده من سال ۹۸ دیپلم گرفتم آیا میشه دوباره کنکور داد پس دروس نهایی چی میشن اخه من شنیدم الان کنکور ۴ درس و عمومی ها رو نداره پس اونا چی میشن بعد دهم و یازدهم و دوازدهم ک نهایی دارن شما اونا رو میدی؟

دوست عزیز خواهش ميکنم جواب بده من سال ۹۸ دیپلم گرفتم آیا میشه دوباره کنکور داد پس دروس نهایی چی میشن ...

بله عزیزم میشه

شیش تا از دروس یازدهم به اضافه کل دوازدهم نهایین که باید ایجاد سابقه کنی و امتحان نهاییشو بدی 

بعدم که کنکور شرکت کنی

اره میخواداشتراک الماس بره،ازمون ماز حضوریه قلم چی هم میتونه ازموناشو بده

خب اگه آزمون ماز حضوری نمایندگی دارید اطرافتون قلمچی هم شرکت نکنه مشکلی پیش نمیاد چون سطح سوالات ماز بالاترم هست