2777
2789
عنوان

عمان چقدر هوا گرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 69 پست

ان شاءالله موفق باشی. نمیخوام دلت رو خالی کنم اما کره برای مهاجرت اصلا خوب نیست. کسایی که رفتن همه پشیمون شدن. کشور مهاجرت پذیری نیست.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
ان شاءالله موفق باشی. نمیخوام دلت رو خالی کنم اما کره برای مهاجرت اصلا خوب نیست. کسایی که رفتن همه پ ...

عمم اونجا  زندگی میکنه .. یکی از دلایلی که انتخابش کردم همین بود .. داداشم لندن بود مامانم همش نگران بود .. الان مامانم خیالش تخته که پیش عمم و اگه کاری باشه برام انجام میده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمم اونجا زندگی میکنه .. یکی از دلایلی که انتخابش کردم همین بود .. داداشم لندن بود مامانم همش نگران ...

خوبه پس فامیل دارید راحت ترید.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
تهران که خوبه اگه خوزستانی بودی الان عادت داشتی😂 عزیزم موفق باشی ایشالا

البته امروز بعد از ظهر ساعت ۴ پرواز دارم .. تو کره قبول شدم .. چون ایران پرواز مستقیم نداشت مجبور شدم از عمان برم..

ایران پرواز مستقیم به طرف کره نداره یا باید بری عمان یا عربستان یا ترکیه یا کیش بتونی ازون طرف بری ک ...

پرواز کانکشن دار چه ربطی به کیش داره ؟

برای همچین پروازهایی معمولا یا ترکیش هست که امارات که کانکشن در دوبی هست یا قطر هست 

کیش که داخله 

بعد هم شما مگه داخل فرودگاه نیستین ؟داخل فرودگاه که از زور سرما باید الان هودی پوشیده باشی 

وسط تابستون تو فرودگاه دوبی مردم کاپشن تنشون بود