2777
2789
عنوان

شوهرهمیشه خسته ک پیش مهمونا آبرومو برد🗡️

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر منم کار شوهرت بد بوده  اینجور وقت ها بگو میری سس بگیری یا من برم؟ و صد البته اسنپ یا اکالا بریز تو گوشیت راحت خرید میکنی با پیک میاره

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

عزیزم چون وظیفه ی شماست که به عنوان خانم خونه لیست خریدت رو زودتر به همسرت اعلام کنیحتی زودتر هم بهش ...

یکم مهلت بده بگم اول مهمونام ساعت 6عصر یهویی اومدن دوم من نوشابه رو همون اول کاری گفته بودم رفته فروشگاه دیده کارت و گوشی جا مونده تو کمدش اومد از خونه کارت برد

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اره طفلی چنبار گفت هرچی لازمه بگو ولی من چون عجله ای کار میکردم تمرکز نداشتم

دیگه گذشت اونا هم غریبه نبودن بیخیال 

سر زده هم بود درک میکنن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم به نظر منم کار شوهرت بد بوده اینجور وقت ها بگو میری سس بگیری یا من برم؟ و صد البته اسنپ یا اک ...

انقد استرس غذامو داشتم هیچی ب ذهنم نمیرسید وایسادم اشپزخونه موهامو چنگ میزدم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یکم مهلت بده بگم اول مهمونام ساعت 6عصر یهویی اومدن دوم من نوشابه رو همون اول کاری گفته بودم رفته فرو ...

خب پس خودتون نصفه ماجرا رو تعریف میکنین

ما ک تو خونتون نبودیم که

البته بازم نظرم عوض نمیشه، بازم منم بودم نمیرفتم😂

اره ولی فک کن سالاد بی سس اوردم

ولش کن بابا خیلی بخودت سخت میگیری غریبه ک نبودن خانواده خودت بودن اوناهم سرزده اومدن حق میدن یچیزایی اماده نبوده

انقد اوقات خودتو شوهرتو تلخ نکن دیشب رد شد رفت توهنور دنبال اینی یچیزی پیداکنی سرشوهرت خراب بشی؟

اونا حتی فکرهم نمیکنن به دیشب تودرگیر دیشبی هنور

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اینایی که الان طرف شوهرت رو گرفتن اگه جای شما بودن شوهراشون رو پاره پوره میکردنبه نظرم کاملا حق داشت ...

ما قبل مهمان دعوت کردن همه چیز و آماده میکنیم

تازه ایشون شوهرش بهش گفته هرچی نیازه

بگو بخرم یادش رفته سر سفره یادش اومده

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

خودت باید لیست تهیه کنی قبل مهمونی بخرین ک یهو یادت بیوفته گلم

مهمون یهویی بود میدونی تمرکز نداشتم ازصب خونه نبودم ظرف کثیف خونه نامرتب

عیب نداره چیزی نشده سخت نگیرید

طفلی مهمونام همه گفتن سس ضرر داره🤣

نمیدونم چی بگم هر دو تون حق دارین ولی خب آخرش اینو میگم که هرشب که مهمون نمیاد

اره دقیقا من یکم ناراحت شدم مامانم فهمید هی بهم میگف باهاش دعوا نکنی ها

تقصیرخودته حواستو جمع نکردیبعدش اخلاق شوهرتو میشناسیاون یبار رفت دیگه نمیشه ک دم ب دقیقه سرسفره بنده ...

اره قبول دارم خسته میشه ولی ی سس واجب بود همه بی سس خوردن گفتن سس ضرر داره🤣