2777
2789
خیلی برام مهم نیست عروسی با شوهرم میرم ماه عسل ب جای اینکه بدم فامیل مفت خور بخوره

اون لحظه ادم این فکرو میکنه 

اما بعدا با دیدن هر عروسی حسرت میخوری 

حتی شده ی جشن جمع و جور بگیر

همیشه میشه طلا خرید.عروسی فقط یه باره

همیشه نمیشه واقعا تا این پول وام ازدواج دستمونه پول گنده ای دستمون نمیاد بعدا حقوق تهش بتونیم خرج خورد و خوراک و اینا کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی برام مهم نیست عروسی با شوهرم میرم ماه عسل ب جای اینکه بدم فامیل مفت خور بخوره

عزیزم همین فامیل اگر قرار باشه بیاد عروسی شما باید فقط 20 تومان خرج لباس بده و حداقل هیچی نده 2 م هدیه پیش مطمین باش اونا هم خوشحال میشن عروسی شما نیان

عزیزم همین فامیل اگر قرار باشه بیاد عروسی شما باید فقط 20 تومان خرج لباس بده و حداقل هیچی نده 2 م هد ...

وای برن گم شن آشغالا حالم ازشون بهم میخوره میخوام صد سال نیان

نه 

طلا رو بعدا میشه بخری ولی عروسی ی باهر

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

گلم اگه میدونی بعدا برات حسرت میشه این کار و نکن لااقل یه عروسی کوچک در حد آتلیه ولباس عروس راداشته باش  چون دیگه بعدا هر چند هم بخوای به بهانه‌های مختلف  جبران کنی خود اونشب نمیشه درصورتیکه برات مهم نیست وطلا خریدی به همسرت بفهمون این طلا در عوض گذشتن از مهمترین  شب زندگیته ودر شرایط مختلف  زنگی براش کیسه ندوزه

عزیزم همین فامیل اگر قرار باشه بیاد عروسی شما باید فقط 20 تومان خرج لباس بده و حداقل هیچی نده 2 م هد ...

ن لابا فامیل ببخشیدا بیشعورم هست ک ۵۰۰تومن میدن

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اگه حس میکنی خیلی به دلت میمونه یه لباس بپوش عکس بگیریادگاری بمونه من اگه عقل الانمو۱۸سال پیش داشتم اصلاعروسی نمیگرفتم بهترین کارهمینه برومسافرت وطلابگیرخوش بگذرون

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
ضرری پیش نمیاد بنظرت بعدا از لحاظ اقتصادی؟

نه بابا 

من خودم دوس دارم جای عروسی پولمو بدم طلا یا ماشین یا ی سرمایه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹