2777
2789
من میخوام از طرف یک دختر مجرد ایرانی صحبت کنم. من پیش یه دکتر کار میکردم داخل کلینیک. ازم حدود 20 سا ...

منم ی بار همچین اتفاقی برام پیش اومد ک طرف گفت بیا صیغه بشیم و اینا زدم تو دهنش اومدم بیرون 

اونم چهار تا بچه داشت 

ینی خدا ب من و ایندم رحم میکنه؟ 

برای من یک سال از اولین خیانتش میگذره بعد اون یک بار دیگه با یکی دیگه انجام داد ... بار اول رو چون ف ...

من از خدا بک چیز دیگه میپرسم 

یکی میپرسم چرا وقتی میتونه جلوی این مار و بگیره نگرفت من که هر بار التماس کردم خدا تو اجازه نده 

یکی اینکه میپرسم گفتی بعد هر سختی آسونی هیت ،تو که عادلی آسونی و سختی هات باهم جور نیست ماه ها زجر میده دو هفته آرامش خستم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحمل نکن جداشو چرا تحمل میکنی؟ مگ خودت نمیتونی رو پای خودت وایسی

از همین کامنتت مشخصه هنوز سرد و گرم نچشیدی که راحت برای  کسب ن نمی‌شناسی میگی جدا شو

و فکر نمیکنی ک حتما اون این رو می‌دونه و فکر کرده و رهاخیغ بهتر خر موندم ندیده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پوشش فرق دارع مردی که دلش ب یک زن دیگه گرم باشع بی رحم میشه زن کی اینقدر سطحی نیست که فکر کردی

نفهمیدم منظور حرفتو ؟ 

ینی این آدم ک من گفتم ممکنه روزی خیانت کنه؟ 

من میخوام از طرف یک دختر مجرد ایرانی صحبت کنم. من پیش یه دکتر کار میکردم داخل کلینیک. ازم حدود 20 سا ...

چقدر خوب تربیت شدی 

‌خدا به پدر و مادرت خیر دنیا و آخرت بده 

دقیقا موافقم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

هنوزم میرم عکسای زنشو با پیج فیک نگاه میکنم ببینم ااون چی داشت ک من نداشتمهیچوقت خوب نمیشم هیچوقت

میفهمم آدم اعتماد بنفسش میاد پایین خیلی واقعا درکت میکنم 

از همین کامنتت مشخصه هنوز سرد و گرم نچشیدی که راحت برای کسب ن نمی‌شناسی میگی جدا شوو فکر نمیکنی ک ح ...

خیانت ارزش موندن نداره 

آدمی ک راه خیانتو یاد گرفته دیگ ادامه میده 

منم ی بار همچین اتفاقی برام پیش اومد ک طرف گفت بیا صیغه بشیم و اینا زدم تو دهنش اومدم بیرون اونم چها ...

بله عزیزم مطمئن باش. 

فقط روی خودت سرمایه گذاری کن و بدون تهش خودتی و خودت و برای خوشبخت بودن همین خود عزیز و ارزشمندت کافی هستی. از همه امید ببر و با خودت جلو برو و خودتو دوست داشته باش. خدا برات راه های روشنی باز میکنه. 

جبران نکن باشه ؟

اهان الان حرفتو فهمیدم

قرار نیست بخاطر کسای دیگه خودمو بی ارزش کنم ک 

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الانم داری زندگی میکنی باهاش؟ چجوری ؟

با خدا زندگی می‌کنم تا با اون 

هیچ یک زن هستم که به خودم میرسم عمل آرایش لباس طلا  کتاب گوش میدم میرقصم خودمو آزاد کردم ازش 

به خدا سپردمش اگه آدم شد که هیچ (البته نمیدونم‌ الان داره میکنه یا نه)چک اش نمیکنم 

اگه نشد دخترم در دوران بلوغه کمی بزرگ‌تر شد منم قویتر شدم از لحاظ مالی از زندگیم میندازم بیرون

تحمل نکن جداشو چرا تحمل میکنی؟ مگ خودت نمیتونی رو پای خودت وایسی

با سه تا بچه بعد از بیست سال زندگی ؟ اونم مردی که تو دوست و فامیل و خانواده جوری خودشو نشون داده که اگر من برم میگن چه بی لیاقت بود این مرد و ترک کرد😔 همسر من شخصیتا جوری بود که از محاااااالات بود که بخواد دست از پا خطا کنه

از همین کامنتت مشخصه هنوز سرد و گرم نچشیدی که راحت برای کسب ن نمی‌شناسی میگی جدا شوو فکر نمیکنی ک ح ...

دقیقا

همه چی ب حرف راحته

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بله عزیزم مطمئن باش. فقط روی خودت سرمایه گذاری کن و بدون تهش خودتی و خودت و برای خوشبخت بودن همین خو ...

میدونم باید خودمو دوست داشته باشم 

ولی آدم از همدمش انتظار این کارارو نداره 😞

من واقعا اذیت میشم نمیتونم بی تفاوت باشم بخدا