2777
2789
درکل همیشه آمادگی اینو داشته باش که شاید بهت خیانت کنه.. یهو شوکه نشی...واینکه اصلا رو مرد حساس نباش ...

نمیدونم منک ب پارتنرم از الان گوشزد کردم 

روزی خیانت کنی در حد حتی ی چت 

تو زندگیت نمیمونم خیلیم گوشزد کردم با قاطعی 

گفتم ازت جدا میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش این سایت یک طرفه نبود و خانومای هم که خیانت میکردن میومدن میگفتن ، چون اگه زن روی خوش به مرد نشو ...

فقطو فقط مقصر فرد متاهله اگه ادم باشه هزارتا هرزه هم دورش باشه پا نمیده رو نمیده میگه هری

ولمون کن 

نمیدونم منک ب پارتنرم از الان گوشزد کردم روزی خیانت کنی در حد حتی ی چت تو زندگیت نمیمونم خیلیم گوشزد ...

با گوشزد نیست ب قول و قرار هم نیست یکذفعه میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مشاور گفت کسب ک خیانت دیده مثل کسی هست که بچه اش رو همون شوهر کشته حالا تو فکر کن میتونی دوسش داشته ...

ن منک فکرشم روانیم میکنه جدا میشم ی روزی 

خدانکردههه

ن منک فکرشم روانیم میکنه جدا میشم ی روزی خدانکردههه

همه دوست دارن جدا بشن اونی مونده یا به خاطر بچه مونده یا از بی پناهی 

پس تو هم از الان نه قول بگیر ازش و نه محکم بگو جدا میشم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اولین روزیک فهمیدی باورت می‌شد چنین کاری کرده باشه؟

من با مردی زندگی میکردم که بییییست سال فکر میکردم بهترین و. هونواده دوست ترین مرد دنیاست

انقدر ساده و سربه زیر بود همه رو سرش قسم میخوردن

بچه هام میپرستیدنش

بعد فهمیدم کل بیست سال تفریحش رابطه با زنای خراب بود

وقتی فهمیدم اولش عصبی شدم خیلیییییی. چون دخترم فهمیده بود قبل من

مث یه ماده شیر زخمی بهش حمله کردم زدمش اونقدر زدمش که صورتش ورن کرد حتی خودمم این روی خودم ندیده بود چه برسه به شوهرم. 

مردای خاورمیانه خوشبخت ترین انسانا هستن چرا که حتی اگه متجاوز و جانی و خیانت کارم باشن امثال شما زنا ...

دقیقا. من شوهرم خیانت میکرد.. حتی با دوست صمیمیم(دوستم نمیدونس این متاهله و شوهرمه.. فهمید کات کرد‌.....

همش زنارو مقصر میدونستم میگفتم شوهرمو گول زد...

اما الان میگم مقصر فقط و فقط شوهرمه

ولمون کن 

با گوشزد نیست ب قول و قرار هم نیست یکذفعه میشه

اخه پارتنر من زندگی ایندش خیلی براش مهمه 

میگ نمیخام زندگیم بخاطر حرف اینو اون بهم بخوره 

و فلانو …

منم دیت گذاشتم رو نقطه ضعفش ک از جدایی میترسه 

گفتم خیانت کنی ده تا بچم ازت داشته باشم جدا میشم فک نکنی تااخر کنارت میمونم 

اخه پارتنر من زندگی ایندش خیلی براش مهمه میگ نمیخام زندگیم بخاطر حرف اینو اون بهم بخوره و فلانو …منم ...

عزیزم همه مردا مهمه براشون ولی یکدفعه میشه بین ابرو و زن جدید باید انتخاب کنن

دیدم مردابی کدحتی سرزنش می‌کردن مردای خائن رو که چه خره چه بی عقله ولی خودش چند سال بعد او همون دام افتاد پس به اینا نیست اصلا