2777
2789
عنوان

شوهرم تو بانک یه حرفی زد دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 77 پست
برای اینکه قوی بشم تا یک قدمی مرگ رفتم وقتی دیدم حتی مردنم براش مهم نیست یه آدمه دیگه شدم

من الان جسمم مریض شده روحمم مریضه بخدا دوبارشو خودکشی کردم رفتن همه جا گفتن دیدید دیوونس خودکشی کرده ادم عاقل خودکشی نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان جسمم مریض شده روحمم مریضه بخدا دوبارشو خودکشی کردم رفتن همه جا گفتن دیدید دیوونس خودکشی کرده ...

نه عزیزم چرا خودتو نابود بکنی من تا یک هفته پیش همش اشک میریختم ولی الان دیگه بفکر خودمم به خودم برای خودم میرسم به موقش هم میرم 

اینکه شماره یادت نمیومده به خاطر اینکه تازه زایمان کردی، طبیعی هست

همسرت خودش اعتماد به نفس ضعیفی داره که اینطوری بهت توهین میکنه .... خودت رو به مرور قوی کن که وابسته اش نباشی اینطوری اونم می فهمه باید حدش رو نگه داره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دقیقا نادیده میگیرم دیگه از دلم و از چشمم افتادا کار خداست که بهم قدرت و عقل داده

منم خیلی دل نازک و حساس بودم الن ۱۳ ساله ازدواج کردم اصلا یخ شدم دیگه کارا و حرفاش برام مهم نیست مث قبلم سرش حساس نیستم دیگه مجبوری زندگی میکنم تا بچم سامون بگیره ببینم بعدش چی میشه