تو دل شوهرم جایی ندارم همش بهم توهین میکنه چون زیر سرش بلند شده بمنم چرت پرت میگه امروز بانک بودیم شماره تلفن یادم نمیومد یهو گفت شماره مجردیات یادته چرا پس من دوتا بچه دارم هیچوقت دوس نداشتم این حرفارو بشنوم بچه شیر میدم اصلا حلالش نمیکنم زنایی رو میبینم که زیبا هم نیستن ولی اعتماددبنفس دارن چون شوهرشون دوسشون داره حسرت میخورم کسی عین من هست؟فعلا شرایط طلاق تا یکسال دیگه رو ندارم دارم پول جمع میکنم فعلا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه شماره یادت نمیومده به خاطر اینکه تازه زایمان کردی، طبیعی هست
همسرت خودش اعتماد به نفس ضعیفی داره که اینطوری بهت توهین میکنه .... خودت رو به مرور قوی کن که وابسته اش نباشی اینطوری اونم می فهمه باید حدش رو نگه داره
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊