2777
2789
عنوان

چقدر دلم واسه بی کسیه خودم و خواهربرادرم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 27 پست
مادرتون هم بودن فرقی نمی کرد ، با خانواده های درستی وصلت نکردین ، من از شاباش اصلا خوشم نمیاد ولی خب ...

نبودن ک تو قسمت زنونه درسته ک ما انتخابای خوبی نداشتیم ولی اینکه انقدر تنهاییم ربطی ب اونا نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میخوایین کی بتون شاباش بده؟ اینجور چیزا قبلا باید انجام داده باشی الان جواب میدن یه جور رفت و ...

چه مهربون و بزرگونه حرف زدین

درست مثل ی خواهر بزرگ و یه مادر

مهربون🥲

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

بی مادری سخت ترین درد دنیاس دردی که هیچ جوره نمیشه تسکسنش داد خدا به دلتون صبر بده کاش حداقل برای از ...

خیلی جای مامانم خالی بود و هست تو زندگیمون وقتی مامانم بود اینجوری حس تنهایی نداشتم اصلآ

مثلا میخوایین کی بتون شاباش بده؟ اینجور چیزا قبلا باید انجام داده باشی الان جواب میدن یه جور رفت و ...

ادما چقدر بی‌رحم شدن

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
چه مهربون و بزرگونه حرف زدیندرست مثل ی خواهر بزرگ و یه مادرمهربون🥲

خودم خواهر بزرگم،  حواسم به خواهر برادرام هست،  حتی داداشم چند روز پیش ازم ناراحت شده ابروش بردم شستمش ازخواهرم شنیدم واسه تولد خانومش کاری نکرده هیچی هیچی

خودم خواهر بزرگم، حواسم به خواهر برادرام هست، حتی داداشم چند روز پیش ازم ناراحت شده ابروش بردم شست ...

زنده باشین عزیزم

ای جانم❤چقدر مهربونی شما😍

زنده باشین عزیزمای جانم❤چقدر مهربونی شما😍

نه خب اون عروس اون دختر خانوم به امیدی اومده تو خانواده ما،  خدا رو خوش میاد،  بش تلفن کردم گفتم ببینم بلدی خون به جگر دختر مردم کنی خجالت بکش بی عقله عالم

نه خب اون عروس اون دختر خانوم به امیدی اومده تو خانواده ما، خدا رو خوش میاد، بش تلفن کردم گفتم ببی ...

دمت گرم کاش همه ی خواهرشوهرا

مثل شما بودن