2777
2789
گفت رنگ تیره نپوشمسابقه استشاد بپوشفقط چون کمی تپلم مانتوم میخوام تیره باشهبرای شال چی خوبه به نظرتو ...

مانتو عبایی فک کنم راحت باشی چون میگی تپلم..با این روش یک قواره دارا تقریبا تو تیپ خانم شریفی مقدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت رنگ تیره نپوشمسابقه استشاد بپوشفقط چون کمی تپلم مانتوم میخوام تیره باشهبرای شال چی خوبه به نظرتو ...

اصلا مهم نیست چی بپوشی فقط باید بلند و گشاد باشه 

اگه تماشاچی هستی ساق دست ببر شاید لازمت شد 

روسری راحت‌تری چون بهتر وامیسته 

اندر دل من تو ای نگارا...

وای من چقد خوشم میاد از این مسابقه خانوادگی تلویزیونی ها😍

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه روسری قواره دار بامانتو بلند 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست