2777
2789

جریانشو نمیدونم بگو چیه؟

اما من دوسال پیش تا همین پارسال مدام خواب میدیم سفینه فضایی میاد روی زمین منم میگفتم به بقیه سریع چراغای شهر و خاموش کنید و خودتون رو بزنید به خواب و مردن

چون اگر میدین زنده و سرپا هستن آدمها با خودشون میبردن یا میکشتنشون همین هفته پیش هم خواب دیدم دوباره 

تا الان شد ۵ بار که همچین خواب عجیبی میبینم 

رویای صادقه هم زیاد میبینم 

۳۵ سالمه و اهل دیدن همچین فیلم‌هایی هم نیستم یا اینکه مطلبی بخونم یا کسی حرفی بزنه درموردش که بگم از اونه خواب دیدم 

نکنه اینم رویای صادقه باشه اونوقت چه کنیم ؟!ای بابا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای قضیه چیه ؟؟

یادته میگفتن یه شهاب سنگه داره به زمین نزدیک میشه میخوایم منفجرکنیم؟الان فهمیدن سفینه فضاییه وباسرعت بالایی داره 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
یادته میگفتن یه شهاب سنگه داره به زمین نزدیک میشه میخوایم منفجرکنیم؟الان فهمیدن سفینه فضاییه وباسرعت ...

واقعا ؟؟؟!؟؟؟!

برگام 

کی گفته ؟!؟!! 

من‌چیزی نفهمیدم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
جریانشو نمیدونم بگو چیه؟اما من دوسال پیش تا همین پارسال مدام خواب میدیم سفینه فضایی میاد روی زمین من ...

آره خب تعداد کمی افرادهستن که رویایصادقانه میبینن خداکنه اومدنشون مثل تو خوابت باشه ولی چی پیش میاد مگه به نوزادا میشه گفت صداندید😭😭

واقعا ؟؟؟!؟؟؟!برگام کی گفته ؟!؟!! من‌چیزی نفهمیدم

سرچ بزن خیلی وحشتناکه حتی میگن دولت آمریکا بخاطر این تعطیل کرده دراصل بتونن راه چاره پیدا کنن وقدرت بمب هارو بالا ببرن که اگه زمین تهدید شد یه تکونی بدن به خودشون

آره خب تعداد کمی افرادهستن که رویایصادقانه میبینن خداکنه اومدنشون مثل تو خوابت باشه ولی چی پیش میاد ...

وای نه عین فیلم ترسناکه و سرشار از ترس و استرسه خوابم 

خدانکنه 

یعنی با دیدن نور سفید سفینه از آسمون هی مردم فرار میکنن منم با ترس هی داد میزنم چراغا رو خاموش کنید خودتون رو به  بخواب بزنید اونا هم میان بالا سرمون و نگامون میکنن و میگردن تو خونه ها دنبال آدمها که ببرنشون 

وای ترسناکه  

اما همه چیشون مثل آدم‌هان و لباس دارن یه حالت نظامی طور لباس دارن و اسلحه