2777
2789
این ها میان ایران باور کن

کاش بیان پولدار میشیم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂 از کجا میدونی لختن؟شاید اونام نشون دادن عورت براشون عیبه

آها به اونا خندیدی😂😂😂اونو شوخی کردم 😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
جریانشو نمیدونم بگو چیه؟اما من دوسال پیش تا همین پارسال مدام خواب میدیم سفینه فضایی میاد روی زمین من ...

منم خواب کرونارو دیده بودم 

خواب زلزله ترکیه و خیلی چیزای دیگه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من دوست دارم واقعی باشه همین مرحله کم مونده فیلم با موضوع حمله فضایی ها به زمین خواستید نگاه کنید 👈 ...

کاملا واقعیه برو سرچ بزن ببینش چراغاشم روشنه😭😭

سرچ بزن خیلی وحشتناکه حتی میگن دولت آمریکا بخاطر این تعطیل کرده دراصل بتونن راه چاره پیدا کنن وقدرت ...

اگر از من می پرسی که بازی جدید خود وامونده شون هست معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن که ذهن مردمو دارن می برن سمت این . سال ۲۰۱۳ هم گفتن جهان قراره تموم بشه مایاها پیش،بینی کردن چند ماه هم به قول شما رسانه ها روش،مانور دادن اخرش،گفتن نه چیزی نبوده . رد شد ازمون 😐

رسانه مگه کی هست ؟ همه اش دست قدرتها هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اگه واقعی باشه خوشحالم شاید ما نجات پیدا کردیم. امیدم به فضاییاست دیگه😢

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
سرچ بزن خیلی وحشتناکه حتی میگن دولت آمریکا بخاطر این تعطیل کرده دراصل بتونن راه چاره پیدا کنن وقدرت ...

واقعا؟

برم سرچ کنم ببینم چیه

اتفاقا ترامپ دستور آزمایش بمب هسته ای رو داده نکنه واسه اینه 

ادماش لختن 😂😂فکرکن تو قم فرودبیاد😂😂😂

یا خداااا وواایییی فکر یهو وسط یه عالمه طلبه تو حوزه علمیه فرود میاد😂😂😂😂😱😱😱

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اگر از من می پرسی که بازی جدید خود وامونده شون هست معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن که ذهن مردمو دارن م ...

بدبخت ما دهه شصتیا چه چیزایی که ندیدیم