2777
2789
من که چیزی نمیگم فقط به نظرم خیلی حیف بود هم خیلی خوشگله هم واقعا پتانسیل داشت که دبیری قبول بشه ازد ...

منم یکی هستم مثل دخترعمه ی شما پتانسیل زیادی واسه تحصیل و کارداشتم که قابل بیان نیست اماانتخاب کردم و دلیل داشتم که نرم سمت کارودرس و الانم بعد ۱۲سال باز رو همون حرفمم چون دلیل محکم داشتم . 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اگ خیلی رو مخته انفالو کن من خودم هرکی رو بیینم با عقایدمو طرز فکرم سازگار نیس تو مجازی انفالوتو واق ...

راستش من فقط هربار تعجب میکنم اخه خانواده ما اصلا اینجوری نیست که این اداها باشه توش من نمیگم کسی از همسرش استوری نذاره ولی روزی واقعا 20 تا استوری میذاره که 8 تاش شوهرشه و قربون صدقه خیلی زننده اس توی خانواده همه پرمون ریخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جو گیره الان درست میشه

خاصیت دختراس بعد عقد رد میدن سن بالا و پایین هم نداره

دیگه از آرام جعفری که سن بالاتر نیس عقد کرده با اینکه 44 سالشه و ازدواج اولشم نیس انقدر استوری عاشقانه حال به هم زن میذاره و علامت چشم زخم😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
استوری گذاشته تو بزنی زیر گوش منم من سرم رو نمیارم بالا قلب و اینا:///

چه دختر پخمه ای هست بنده خدا 

ولش کن چند سال دیگه کع عقلش رسید میفهمه چقد کاراش سم بوده 

تو فقط بخند و هیچی نگو  

خب به تو چه ، باید از تو اجازه می‌گرفت ؟ حیثیت آدم با اعمال و رفتار خودش حفظ میشه یا به خطر میوفته ن ...

والا چشش کور نگا نکنه شاکیه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

استوری گذاشته تو بزنی زیر گوش منم من سرم رو نمیارم بالا قلب و اینا:///

ای وای 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

معیار ادمها با هم فرق داره .قرار نیست همه تحصیل کرده بشن یا همه تا سن خاصی منتطر ازدواج بمونن منم ا ...

اره شما درست میگید منم واقعا براش ارزوی خوشبختی دارم فقط هربار توی دلم میگم کاش یکم پخته تر عمل میکرد با عزت نفس تر عمل میکرد نه جوری که انگار لطف کرده بهش باهاش ازدواج کرده

تو چکار داری از دست فامیل استوری هم نمیشه گذاشت 

کارش زیادم جالب نیست ولی بازم کار غلطش به فامیل ربطی نداره

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

به گوشش رسیده که فامیل میشینن درباره استوریاش حرف میزنن عمدا بیشتر میذاره که بیشتر حرصتوتو دربیاره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

جو گیره الان درست میشهخاصیت دختراس بعد عقد رد میدن سن بالا و پایین هم ندارهدیگه از آرام جعفری که سن ...

وااا واقعا ؟!!! آرام جعفری !!چش زخم هم میزاره وای خیلی ضایعه اینا که چشم زخم میزارن بگو عقلت کمه آخه مگه مجبورن استوری عاشقانه بزارن که بترسن از چشم شور 

واای اینا برا دختر ۱۸ ساله هم ضایعه اونوقت این !!!