2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی دارم پیش میاد ماهها نمیشم

درست هفته ای که بعد از مدتها مراسم عقد دعوت بودم علایم پریودی داشتم ، چند روز قبل مراسم عصر یه دونه ال دی فقط خوردم ، ولی نصف شب حالم بد شد حالت تهوع و ببخشید بالا آوردن و ... .

دیگه ادامه ندادم ، پنج روز بعدش اینا پریود شدم.

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

من تنبلی دارم پیش میاد ماهها نمیشمدرست هفته ای که بعد از مدتها مراسم عقد دعوت بودم علایم پریودی داشت ...

خواهر من الان میخام برم زیارت واسم مهمه ک پریود نباشم و لکه بینی نداشته باشم بنظرت اگ از الان شروع. کنم ب خوردنش ۱۳ روز دیگس سفرم ممکنه پریود نشم

اگر ماه های اوله میخوریاینکه لکه بینی یا خون ریزی محدود داشته باشی طبیعیهاز ماه دوم سوم به بعد نه طب ...

اره عزیزم بار اولمه ک میخام بخورم یعنی پیشنهاد میدی نخورم تورو خدا بگو واس پریود نشدن و نداشتن لک بینی چکنم

من تنبلی دارم پیش میاد ماهها نمیشمدرست هفته ای که بعد از مدتها مراسم عقد دعوت بودم علایم پریودی داشت ...

خواهر تورو خدا بگو واس پریود نشدنم چکنم خیلی استرس دارم و نگرانم میترسم ال دی بخورم بدتر بشه خونریزی شدید شه و اینا لک بینی قطع نشه

خواهر من الان میخام برم زیارت واسم مهمه ک پریود نباشم و لکه بینی نداشته باشم بنظرت اگ از الان شروع. ...

اگه علایم و لکه بینی نداری شروع کن هر روز سر ساعت مصرف کن. تا وقت برگشتت.

برا بعضی ها ممکنه درست بعد از قطع مصرف پریود شن بعضی ها تا یه هفته طول بکشه‌. برا همین میگم ادامه بدی تا وقتی برگردی 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

اگه علایم و لکه بینی نداری شروع کن هر روز سر ساعت مصرف کن. تا وقت برگشتت.برا بعضی ها ممکنه درست بعد ...

والا پریرزو لکه دیدم بعد قطع شد نمیدونم چکنمم ادم نمیدونه با این تنبلی چکنه

خواهر یعنی اگ بخورم حین مصرف امکان لک بینی و خونریزی تیس

اگه لکه بینی نداری و پریودت شروع نشده نه، حین مصرف پریود نمیشی.

من چند بار مجبور شده م این کارو کنم

والا پریرزو لکه دیدم بعد قطع شد نمیدونم چکنمم ادم نمیدونه با این تنبلی چکنه

از امروز شروع کن تا بعد از انشاءالله زیارت ، اون موقع قطع میکنی

چیکار عزیزم همین ک ال دی بخوری؟😭😭😭حالم خیلی بده

اره گلم