2777
2789

میخوام یه خاطره برات بگم از تقریبا ۱ یا ۲ ماه پیش:

یه شومیز مشکی و شلوار جین پوشیدم و با نامزدم رفتم خرید، البته خودم پیشنهاد دادم بریم بازار ...

توی بازار همش اخم بود، بد خلقی میکرد و ازم فاصله میگرفت، میدونید دلیلش چی بود؟ میگفت از لباست خجالت میکشم مگه بی غیرتم! 

از یه پیراهن هم خوشم اومد اما گفت این اصلا قشنگ نیست! چیز بهتری بگرد پیدا کن!

امشب به تاریخ ۹ آبان با همون لباسی که اوندفعه تنم بود، باهاش رفتم خرید. (با این تفاوت که خودم پول داشتم و میخواستم با پول خودم خرید کنم.)

اینبار خبری از بد خلقی نبود! صبر داشت و پا به پام انتخاب میکرد و نظر میداد!

از عمد رفتم سراغ همون پیراهنی که اوندفعه به دلم نشسته بود اما اونبار برام نخریده بود. پرو کردم گفتم چطوره؟ گفت قشنگه دو سه تا بردار!

داشتیم میرفتیم سمت پارکینگ، بهش گفتم راستی اینبار از لباس تنم بدت نیومد! گفت نمیدونم فک کنم گشاد شده مثل اوایل تنگ نیست، یه تغییری کرده نمیدونم چی!

خانمای گلم منکه با این آقا نامزدم ولی میخوام به زودی بزنمش تو دیوار مردک نالایق رو :)

هیچ مردی لیاقت ما خانمای گل رو نداره، به فکر عشق و حال خودتون باشید. تمام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیکار کنم؟

اگر اعصاب فولادی داری اینقدر برو خرید با پول های اون تا نرم بشه بفهمه از این مسخره بازیا نداریم 

اگر هم نداری جدا شو 

این هنوز اولشه اینقدر خسیسه وای به حال چند سال دیگه 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

نه اینجوری نیست، خوبه که داری میسنجیش بیشتر دقت کن اینم در نظر بگیر که شاید چشمش به لباست و نوع پوششت عادت کرده

و اینکه شاید اون روز اعصابش از جای دیگه خورد بوده

بازم امتحانش کن که مطمئن بشی

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40