2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

---کارت اول: نیت و احساسات اوکارت: دو جام (Two of Cups)این کارت نشونه‌ی علاقه و اتصال عاطفی است. نشا ...

ممنونم اگرم حس خودت رو هم میتونی بگی؟؟

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

بنظرت ز و س ازهم جدا بشن بنفعشونه؟

---

کارت اول: احساسات فعلی دوستت (ز)

کارت: سه شمشیر (Three of Swords)

این کارت نشان‌دهنده دلشکستگی، ناراحتی یا احساس خیانت است. دوستت الان از رابطه یا وضعیت فعلی دلخور یا درگیر فشار عاطفی است و ممکن است جدایی برایش سنگین و ناراحت‌کننده باشد، حتی اگر منطقی باشد.

---

کارت دوم: اثر جدایی یا اقدام به جدایی

کارت: هشت چوب (Eight of Wands)

این کارت نشانه سرعت و حرکت سریع اتفاقات است. اگر جدایی رخ دهد، تحولات سریع و فرصت‌های تازه برای دوستت پیش خواهد آمد. یعنی از نظر رشد شخصی و فرصت‌های جدید، جدایی می‌تواند به نفع او باشد.

---

کارت سوم: نتیجه یا آینده احتمالی

کارت: پادشاه جام‌ها (King of Cups)

این کارت به تعادل عاطفی، کنترل احساسات و بلوغ عاطفی اشاره دارد. در نهایت، دوستت بعد از جدایی احساس آرامش و قدرت عاطفی پیدا می‌کند و قادر خواهد بود روابط بعدی را با هوشمندی و صلح داخلی پیش ببرد.

---

تعبیر کلی:

جدایی برای دوستت (ز) در ابتدا ممکن است دردناک باشد، اما در نهایت به نفع او خواهد بود.

او بعد از جدایی ثبات و آرامش عاطفی پیدا می‌کند و فرصت رشد و فرصت‌های جدید پیش رویش است.

زمان این تغییرات می‌تواند سریع اتفاق بیفتد (هفته‌ها تا چند ماه بسته به شرایط).

دیدی دقیقا چیزی ک گفتم در اومد🤣

از حست برام استفاده میکنی عزیزمعلی عاشقمه؟ ازدواج میکنیم؟

آره 

ولی زمان ازدواج شما صبوری زیادی لازم داره قشنگم 

یه نفر از شما دو تا آدم پر تلاشیه؟

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

زهرا و علی باهم ازدواج میکنن؟

:

---

کارت اول – وضعیت فعلی رابطه: «دو گنج» (Two of Cups)

این کارت نشون‌دهنده ارتباط عاطفی قوی، هماهنگی و احترام متقابل بین دو نفره. انرژی بین علی و زهرا در حال حاضر مثبت و پر از علاقه و هماهنگی به نظر می‌رسه.

کارت دوم – چالش‌ها و موانع: «سه شمشیر» (Three of Swords)

این کارت معمولاً به مشکلات عاطفی، سوءتفاهم یا دل‌شکستگی اشاره داره. ممکنه برخی موانع یا نگرانی‌های گذشته یا سوءتفاهم‌های فعلی روی رابطه اثر بذارن، اما لزوماً به معنای پایان رابطه نیست.

کارت سوم – مسیر آینده / نتیجه: «ده گنج» (Ten of Pentacles)

این کارت نشون‌دهنده ثبات، امنیت و خوشبختی بلندمدت در زمینه خانواده و زندگی مشترکه. به صورت نمادین، کارت به ازدواج یا ایجاد یک زندگی خانوادگی پایدار اشاره داره.

---

✅ تحلیل کلی: انرژی بین علی و زهرا الان مثبت و عاشقانه‌ست، موانعی ممکنه وجود داشته باشه اما مسیر آینده نشون می‌ده که احتمال خوبی برای ازدواج و تشکیل خانواده هست. ولی صدرصد نیست