2777
2789
عنوان

روزشماری برای ماشدن😍پاییز برودیگهههه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکهههه چشم روهم بذاری اومده فقط قشنگ همه ی کارتو کن چیز کمی مونده

هعییی 

همین کارا یکمی سختن

من تک فرزندم دلم میخاست یکی میبود راهنماییم میکرد واسه همه چی ازحلقه گرفته تا لباس و دیزاین و.. 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

منم منتظر یلدام چون قراره دخمل کوچولوم بیاد🥹

الهی🥺

قدم نورسیده مبارک😍

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

خوشبخت بشین ان شاءالله.چند سالتونه؟شغل پسرخالت چیه؟

من19اون25

پلیسه🫣😅

مبارڪہ💃 فامیلید؟ منم عشق بچگیمہ ۲۲سالہ باهمیم😍

بله

چه خوووب

خیلی زندگی باعشق شیرینه مگه نه؟ 🥲

همه چیزش اوکیه؟

نمیتونییییی تصورکنی حتی

انقدررر که این آدم خوبه

خوش اخلاق خوش تیپ مهربون دست ودلباز مهم ترازهمه انسانیتتت زیاد اون همه چیزش اوکیه

من یکم لوسم 😅🥲

ایشالاااا بسلامتییی و دل خووووش. خوشبخت‌ترین بشی عزیزممم😍😍😍🤍🌹

فداتبشم خوش قلب