2777
2789
عنوان

با مادرشوهر و خواهرشوهرم قطع ارتباطبم خواهرشوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 54 پست

خداروشکر کن که همسرت پشتته.منم مادرشوهرم خیلی دخالت میکرد شوهرم از اول پشتم بود واسه همون میسوخت نمیدونست چیکار کنه🤦‍♀️الانم باورت نمیشه شوهرم ازش متنفره

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
درکت میکنم عزیزم منم تازه عروسمخداروشکر ب این مراحل نرسیدیم اما من قشنگ حس میکنم چون همسرم پشتمه و ب ...

نه اصلا نمیگم

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر کن که همسرت پشتته.منم مادرشوهرم خیلی دخالت میکرد شوهرم از اول پشتم بود واسه همون میسوخت نمی ...

چطوری ازش متنفر شد؟ 

جدی چرا مادرشوهرا تا میبینن پسرشون حامی زنشه جر.. ر میخورن؟ 

@یدونشم2@سبزه_بانمک‍ 

چطوری ازش متنفر شد؟ جدی چرا مادرشوهرا تا میبینن پسرشون حامی زنشه جر.. ر میخورن؟ @یدونشم2‍ @سبزه_بانم ...

خیلی پشتم بد میگفت.منم بچه بودم راستش اصلا حرف زدن بلد نبودم شوهرم میدید واقعا من کاری نمیکنم ولی مادرش به دروغ یه حرفایی میزد که ما هردو شوکه میشدیم اصلا!!!یه بار دوتا شکلات برداشتم وقتی شکلات تعارف زد منو دزد خطاب کرد که چرا دوتا برداشته!!!شوهرمم کلا مادرشو شناخته.اون خودش باعث شد که همه اونو بشناسن.خدا حق منو گرفت من مظلوم بودم.

اگه ما دعوا میکردیم خوشحال میشد اگه خوب بودیم از حسودی نمیدونست چیکار کنه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چطوری ازش متنفر شد؟ جدی چرا مادرشوهرا تا میبینن پسرشون حامی زنشه جر.. ر میخورن؟ @یدونشم2‍ @سبزه_بانم ...

وقتی زن سکوت کنه و از خانواده ی شوهر بد نگه پیش شوهرش، خوبی و حسن نیتش به شوهرش ثابت میشه،از طرفی وقتی مادرشوهر و خواهرشوهر از عروس بد بگن پیرسون میگه من که زنم اینقدر خوبه پس خانواده خودم کرم دارن و می‌فهمه مقصر کی هست کی نیس.ایمجوری پشت زنشه.

من تو اتاق خواب راضیش میکنم.بهش احترام میگذارم.غر نمی‌زنم.گیر نمی‌دم.تعریفش میکنم.تو جمع اگه یکی شوهرمو ضایع کنه میزنم برجکشو میشکونم و غرور شوهرمو برمیگردونم.

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

ما چوب دوسر طلاییم داداشام در خدمت خانمش و خانواده زنش. اونقدری که داداشم ، مادر و خواهر زنش و زنداداشای زنشو برادرزاده هاشو با ماشینش اینور واونور میبره پدر و مادرخودشو سوار ماشینش نکرده. حالا من خواهر جهنم.

خداشاهده اصلا کاری بهشون نداریم درحدی که زنداداشم میگه چرا نمیاید خونه ما.

از اینور شوهر خودم هم همش در حال خدمت به پدرومادرشه. ۱۴ ساله ازدواج کردیم اما زد زیر قول و قرارش  و موندیم پیش پدرو مادرش.

سپیدار۰۱@ 

لیلاابانووو@ 

مادرش بعد ازدواج به من گفت هرزه بودی که دستمال خونی ندادی شب عروسی.برا همین شوهرم باهاشون گرم نمیگیره.

مادرش داد و هوار کرد آبرومو برد شوهرم ازشون ناراحته 

@سپیدار۰۱

@لیلاابانووو

سپیدار۰۱@ لیلاابانووو@ مادرش بعد ازدواج به من گفت هرزه بودی که دستمال خونی ندادی شب عروسی.برا همین ش ...

چکار کنم این کاربر ها آبی بشن😂😂 بلد نیستم

نمیدونم بینتون چیا گذشته، ولی خیلی باید مسائل مهمی بوده باشه که همسرت دیگه حاضر نیس با مادرش رفت و آ ...

بهم گفت هرزه شب عروسی دستمال ندادی

البته اینکه همسرتون بعد از ازدواج به خانواده ش اهمیتی نمیده اصلا نکته مثبتی نیستیا مدیریت رابطه رو ب ...

بهم گفت هرزه شب عروسی دستمال ندادی

البته اینکه همسرتون بعد از ازدواج به خانواده ش اهمیتی نمیده اصلا نکته مثبتی نیستیا مدیریت رابطه رو ب ...

شایدم خاطرات خوشی نداره و اونا رو میشناسه و دنبال بهونه بوده که قطع رابطه کنه 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

شایدم خاطرات خوشی نداره و اونا رو میشناسه و دنبال بهونه بوده که قطع رابطه کنه

ن مادرش بعد عروسی داد و هوار کرد زنت هرزه هست که دستمال خونی نداد شب عروسی.برا همین ازشون بدش اومده و از اون موقع گرم نمیگیره 

اون هم باید با روش درست باشه

مادرش بعد عروسی بهم گفت هرزه ای دستمال خونی ندادی شب عروسی.داد و هوار کرد آبرومو برد.از اون موقع شوهرم محل نمیده