2777
2789
عنوان

با مادرشوهر و خواهرشوهرم قطع ارتباطبم خواهرشوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 54 پست
فقط بد خانودشو نگو که این میشه سلاح اونا برا تخریب تو

اصلا نمیگم

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

قدر شوهرت رو بدون فقط اینو در نظر داشته باش مردای بی شرف و بچه ننه ای هستن که خواهر و مادر کثیفشون هر چقدر زنشونو آزار بده بازم میرن پشت پای ننه و خواهره رو ماچ میکنن.

یادم افتاد به ظلمایی که در حقم شده و شوهر مترسکم حتی باهاشون سرسنگین ام نشد.خدا از عمر شوهر من برداره به عمر امثال شوهرت اضافه کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم

چشمات بی بلا عزیزم انشاالله حل میشه نگران نباش

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
قدر شوهرت رو بدون فقط اینو در نظر داشته باش مردای بی شرف و بچه ننه ای هستن که خواهر و مادر کثیفشون ه ...

واقعا مرد خوبیه اما من قدر نشناسم.خیلی لوس و زود رنجم ،😂

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

چیکارمیکنی شوهرت انقد پشتته

هیچ کار .

فقط خودمو دوست دارم بهترینارو برا خودم می‌خوام.به کم قانع نیستم.ظلم رو نمی‌پذیریم.غر نمی‌زنم و گیر نمی‌دم.زنش نیستم انگار رفیقشم

یه لجن خودتی مینوشتی بعد بلاک میکردی

اگه منم مثل اون رفتار کنم پس فرق من با خواهرشوهرم چیه

نه من اینو قبول ندارم باهرکی مثل خودش

نظرتون محترمه عزیزم

درکت میکنم عزیزم منم تازه عروسم

خداروشکر ب این مراحل نرسیدیم اما من قشنگ حس میکنم چون همسرم پشتمه و به اونا دیک محل نمیذاره بشدت بامن حسادت و عقده دارن مادرشوهر و خواهرشوهر

منم بدشون رو نمیگم اما تا دلت بخواد هرروز رابطمو با همسرم و زندگیمونو بهتر میکنم چه ازنظر مالی چه عاطفی تا بترکن

بدشون رو هم نمیگم بااینکه سخته

ولی نمیگم توام نگو