2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم اونم با من قهره

869 بازدید | 71 پست

دلیلش هم این بود که مامانش قرار بود کادو عروسی هارو بهم بده خودش گفته بود میدم طلا بخر باهاش یه مدت گذشت فهمیدم خبری ازش نیست دیروز رفتم یکم پیشکسوت نشستم گفتم همسرم گفت کادو ها رو از مامانش اینارو به شوهرم گفتم میگه چرا اسم منو آوردی خراب شدن منم گفتم تو پسرشونی از اول خودت باید به مامانت میگفتی بعدش همش می‌گفت دیگه ادامه نده منم دیگه حرفی نزدم از اون موقع قهریم الآنم بیدار شدم دیدم صبحونه خورده رفته دوتا تخم مرغ هم برای من آبپز کرده بنظرتون الان بهش پیام بدم بگم ناهار برات درست کنم بیای ببری چون من همیشه ناهار میزاشتم براش دیگه بخاطر اینکه قهرم کاری نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا روش نده 

بگو ناهار درست کردم بیا ببر 

تهشم نیومد دیگه‌ چیزی نگو 

اون باید بیاد منت کشی☹️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️