2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم اونم با من قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرمت ها نمیشکنه چون موقعی که بحث میکنیم دیگه یهو یکیمون‌ حرف نمیزنه و طرف مقابل هم دیگه تموم می‌کنه ...

خب خیلی خوبه ...جفتتون هم عاقل و پخته این

باید همیشه تو دعوا یجاهایی سکوت کنی وگرنه دعوا بالا میگیره

به مرور درست میشه همه چی قلق هم دستتون میاد

چقدر طلا دست ماذر شوهرته؟

میخاد بالا بکشه؟

عزیزم اگه شوهرت داره وتوسختی نیستی نمی خواد دیگه پیگیر پولت بشی  می دونم حق شماست ولی شما دیگه به روشون آوردی اکه دادند که چه بهتر اگه ندادند به عنوان صدقه حساب کن تودلت ولی به شوهرت نگو که از پولت گذشتی که براش عادی نشه حقت را خیر وبخشش کنه.ولی اگه  خودتون محتاج پولتون هستید بازبون آرام ومنطق بگو من راضی نیستم  وحق الناس  هست وحلال نمی کنم اگه پولمون راپس ندند اگه آدم های حلال خوری باشند حتما  بهتون بر می گردونند

خب خیلی خوبه ...جفتتون هم عاقل و پخته اینباید همیشه تو دعوا یجاهایی سکوت کنی وگرنه دعوا بالا میگیرهب ...

سی میلیون که از بس مادرشوهرم خسیسه نمیده منم میگم خب خودش گفته بود میدم 

برای منم پول شاباش هامو برداشتن ندادن پول جشن عقدو ندادن

قبلش میگفت میخام برات طلا بخرم 

رفتم به مادرشوهرم گفتم پولا رو بده دست خودشه ها  گفت نه همشو دادیم به شوهرت 

به شوهرم گفتم. گفت نه به من پولی ندادن 

از سر باز کردن کثافطاااا. حرامشون بشه 

حلال نمیکنم 

من تمام خرجشون  رو شوهرم میده 

خیلی دقل بازی در اوردن 

۱ ماهه عروسی کردم  یک قرونم بهم ندادن 

حتی شاباش هایی ک خانوادم داده بودن هم ندادن بهم

خب زیادم نیست ولی خب نمیشه گذشت 😂

اره چون کلی شاباش بود مادرشوهرم برداشت باهاش سرویس طلا گرفت برای عروس بعدی اون ۳۰ میلیون حق منه باید میداد قبل اینکه من بگم

اره چون کلی شاباش بود مادرشوهرم برداشت باهاش سرویس طلا گرفت برای عروس بعدی اون ۳۰ میلیون حق منه باید ...

واقعا وقتی هزینه ای نکردن چرا باید پول شاباش رو بردارن آخه پولا خب مال ماست

اگه من تو موقعیت تو بودم پولارو برمیداشتن من میدونستم با شوهرم من😂😂

برای منم پول شاباش هامو برداشتن ندادن پول جشن عقدو ندادنقبلش میگفت میخام برات طلا بخرم رفتم به مادرش ...

باید شوهرت می‌گرفت شوهر منم خودش می‌گفت هم پولو گرفته بود تا الان هم دعوایی رخ نمیداد

اره چون کلی شاباش بود مادرشوهرم برداشت باهاش سرویس طلا گرفت برای عروس بعدی اون ۳۰ میلیون حق منه باید ...

ای توف به شانسمون 

منم مث تو 

شوهرمم. تا بیام قهر کنم از من زودتر قهر کرده عوضی