2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه به من نچسب

327 بازدید | 32 پست

ما عقدیم دوساله قبلشم دوست بودیم چند سال.خودشو میکشت منو بدست بیاره.حالا ک عقد کردیم خیالش راحت شده.باش رفتم دندون پزشکی نگرانش بود جای این که قدردانی کنه گف همش ب من میچسبی در صورتی ک سربازه ما همو کم میبینیم دوروز خونه بود خواستم کنار هم باشیم

واقعا دلم میخواد یه کاری کنم خودش کلافه شه از نبودنم ولی نمیدونم چیکار کنم

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ی مدت سراغشو نگیر بشینه سرجاش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هیچی ی مدت سراغشو نگیر بشینه سرجاش

متاسفانه امروز منو اورده خونشون و چون از خونه ی ما دوره نمیتونم خودم برگردم

اونم منو نمیبره خونمون

خوداییش بدش میاد نرو باهاش منم گاهی بدم میاد هرجا میرم شوهرم بیاد هروزم که خرید نمیریم ولی همون گاهی ...

اخه ما خیلی کم همو میبینیم

متاسفانه امروز منو اورده خونشون و چون از خونه ی ما دوره نمیتونم خودم برگردماونم منو نمیبره خونمون

حالا دقیقا از همین الان نمیخواد شروع کنی 

به صورت کلی اگه واقعا زیاد میچسبی که کمش کن، اگه زیاد نیست باز هم به این نسبت کمش کن ببین تفاوتی ایجاد میکنه یا نه

متاسفانه امروز منو اورده خونشون و چون از خونه ی ما دوره نمیتونم خودم برگردماونم منو نمیبره خونمون

خب سرد برخورد کن یکم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بقیه رفتارش چجوریه ابراز علاقه میکنه ..

شاید واقعا حالش خوب نبوده دنبال یکی میگرده ناراحتیشو خالی کنه خودت گفتی بردیش دندون پزشکی چون نگرانش بودی حتما حالش بد بوده

خودتو سرگرم کن انقدر برنامه بچین یادت بره شوهر داری اونوقت ببین چجوری میفته دنبالت

من تو خونه هستم با بچه کوچیک امکان بیرون کار کردن ندارم. سختمه. کلا بیرون نمیتونم برم با بچه تو شهر غریب. تو خونه چجوری خودمو سرگرم کنم که یادم بره شوهر دارم

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...