2777
2789
عنوان

شوهرم میگه گدایی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 83 پست
ببین اینطور حرفا رو بهتره منتقل نکنه! مگه اینکه ۱۰۰٪ توی مراحل طلاق باشن! وگرنه فقط کدورت پیش میاد چ ...

من از این میترسم

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
بخدا خودش بیشتر از همه میخوره

تو هم شوخی شوخی موقع خوردن یه چیزی بهش بپرون

یا مثلا وقتی این حرف رو میزنه بگو راست میگی منم حس خوبی ندارم بیا براشون جبران کنیم یا پولش رو بهشون بدیم زشته اینجوری منم موذبم 

چند بار بگی دیگه تکرار نمیکنه 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینطور حرفا رو بهتره منتقل نکنه! مگه اینکه ۱۰۰٪ توی مراحل طلاق باشن! وگرنه فقط کدورت پیش میاد چ ...

این خانمم هیچوقت پرت و پلاهای همسرش یادش نمیره

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

اگه جنبه شو داره بهش بگو واسه چی قبول نمی کنیحتی تبانی کنید جلو روی شوهرت این فیلمو بازی کنیدمادرت ب ...

مادرم ادم رکیه میترسم ناراحت بشه یا چیزی ب شوهرم بگه دعوا درست شه

اگه جنبه شو داره بهش بگو واسه چی قبول نمی کنیحتی تبانی کنید جلو روی شوهرت این فیلمو بازی کنیدمادرت ب ...

البته به شوهرت در حد نرمال اصرار کنه زیاد نه،یوقت اگه یه درصد قبول نکرد مادرت کوچک نشه

ولی میدونم قبول میکنه😏

I will always love you❤️💖💗

اسی تنها راه اینه که دیگه چیزی نیاریآوردی هم متاسفانه بدی به کسیشوهرتم کنجکاوی کرد بگی رابطه من و خو ...

اصلا نمیتونم نیارم من هفته ای یبار میرم اون ی هفته رو مادرم هر چی هس سهم مارو میزاره کنار تا اون روز ببرم اگ بگم هم داریم نمیبرم واقعا ناراحت میشه بعد این بیشعور هم اینحور..

البته به شوهرت در حد نرمال اصرار کنه زیاد نه،یوقت اگه یه درصد قبول نکرد مادرت کوچک نشهولی میدونم قبو ...

قبول میکنه از اون هم تشکر میکنه ولی پشت سر اونا تو خونه اینحور میگه

قبول میکنه از اون هم تشکر میکنه ولی پشت سر اونا تو خونه اینحور میگه

پس بزار این بار خودش قبول کنه

بعدا بگو عه قبول کردددییی؟؟؟؟ یه لبخندم بزن و دیگه چیزی نگو

خودش تا ته خط میره

I will always love you❤️💖💗

اصلا نمیتونم نیارم من هفته ای یبار میرم اون ی هفته رو مادرم هر چی هس سهم مارو میزاره کنار تا اون روز ...

نه ناراحت نمیشه

این بار که داری میری بگو برای تو چیزی نزاره، بگو همه چی دارین و جا نداری

ن بابا بد میشه

عزیزم سعی کن اصلا به توهین نکشوتی.  اون بندگان خدا برای آرامش زندگی و رفاه ات قدم بر میدارن.  اگر بدونن باعث جنگ تون شده ناراحت میشن.  فقط اینکه اینبار اوردی بده به یک نیازمند.  جلو چشم اش این کار رو بکن.  اصلا بهش بگو بریم مثلا این گوشت رو مادرم داد تقسیم کنیم.  به فلانی و فلانی بدم. و مستقیم هم بهش بگو چون گفتی گدایی میکنم حرف ات رو دوست نداشتم. ترجیح میدم ببخشم به دیگری. حس بدی گرفتم. حرف ات ناراحتم کرد. یکی دو بار این کار رو بکنی.  دهنش رو دفعه بعدی میبنده که از دست نده.  البته اگر واقعا قصدش بی ارزش کردن کار مادرت باشه.  

شاید هم واقعا دوست نداره چیزی بیاری.  این رو دیگه خود شما که همسر ش هستی بهتر میدونی. 

به هر حال پای پدر و مادر خودش و سایر توهینها رو به نظرم وسط نکشی بهتره،  گلم...