2777
2789
میترسم جای آروم شدن اوضاع بدتر بشه فقط همینوگرنه زبون جواب دادن دارماینطور نیستم که بگم وای نمیتونم ...

خب نیش دار جواب نده .   اما بازم خودت ج بدی بهتره

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

چه خوب جوابشونو میدی اسی.خوشم اومد

به نظرم جایی که داره به خودت و خانوادت" توهین" میشه باااااید جواب بدی.بقیه جاها هم هرچی بی تفاوت تر باشی بیشتر حرص میخورن.تا میتونی رابطه با همسرت رو قوی کن تا بیشتر حرص بخورن

چه بی ادب که تو روت به شغل معلمی توهین میکنن!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ چقد حرفت منطقی بودتازه من تو این شهر تقریبا غریبم و‌پدر و مادرم شهر دیگه هستناونا هم تعدادشون زیا ...

اشباه میکنی مریض میشیا

تازه برای من عروس مورد تایید خودشون بودم از در مینداختی بیرون از پنجره میومدن  هشت ماه اومدن خواستگاریم🤣

ولی بعدش تلافی همرو در آوردن حتی من با خانوادش دعوا کردم ولی دیدم یا باید بپذیرم بمونم یا باید کلا جدا شم برم الان شوهرم شکر خدا اومده سمت من سمت منو میگیره منم کمتر تا جایی ک بتونم میرم یکم بهتر شده

من موفق نبودم اما همیشه احترام گذاشتم، رومون تو روی هم باز نشده هیچوقت، همیشه ملوسک مهربون و گوگولی ...

ببین شوهر من خیلی تلاش میکنه ولی خیلی اهمیت بهش نمیدن متاسفانه باید بشینم باهاش صحبت کنم بگم یا مدیریت کنه یا خودم دفاع کنم دیگه

اشباه میکنی مریض میشیاتازه برای من عروس مورد تایید خودشون بودم از در مینداختی بیرون از پنجره میومدن ...

ترسم فقط همینه که متحد شن و من تنها بمونم

اینجوری باید کلا هیچی نگم

یا خیلی خیلی محافظه کارانه

چه خوب جوابشونو میدی اسی.خوشم اومدبه نظرم جایی که داره به خودت و خانوادت" توهین" میشه باااااید جواب ...

متاسفانه بله

حتی به تحصیلات من کار دارن

من یه لیسانس دارم که باهاش دارم تدریس میکنم

و الان دوباره دارم روانشناسی میخونم

چند بار تاحالا گفتن که درس خوندن به درد نمیخوره 

نمیدونم شعور نمیاره نمیدونم ادم درس نخونده و با خونده هیچ فرقی نداره

یکی دوبار چیزی گفتم در حد کم دیگه چیزی راجب این موضوع ندیدم ولی مطمئنم پشت سرم میگن دختره زبون درازه و ازین جور حرفا

اشباه میکنی مریض میشیاتازه برای من عروس مورد تایید خودشون بودم از در مینداختی بیرون از پنجره میومدن ...

حالا تو ازون اول عزیز بودی

منکه با دعوا شوهرم اومدن خواستگاریم کلا باید بمیرم🤣🤣

ترسم فقط همینه که متحد شن و من تنها بمونماینجوری باید کلا هیچی نگمیا خیلی خیلی محافظه کارانه

اونا تا دنیا دنیاست پشت همن خیالت راحت 

حسابشون نکن فقط بی محلي 

اعتماد ب نفستو قوی کنی اصلا ب چشمت نمیان ولی بی احترامی نکن بهشون چون شوهرت سرد میشه

خودتو شوهرت مشغول کن کمتر برید بیاید مشکلات کمتر میشه من خونم بهشون خیلی نزدیکه مجبورم یک مرتبه در هفته برم شاید یکی دو سال آینده خونمم جا بجا کنم ازشون دور شم

مثلا ما دنبال خونه میگشتیم یهو من گفتم اره من مامانم یکم طلا داره رو گرم میگیرم ازش رو گرم پس میدم ی ...

چرا باید تو جمع بگی از کمک مامانت حرف بزنی؟  اصلا از کارای شخصیتون با اونا در میون نذار همینا باعث دخالتن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

تو خودت مقصری چزا هر کاری میکنی باید بفهمن؟ 

پیششون نگو هیچی 

راحبه اب و هوا صحبت کن اخبار روز جتی از شامی که درست کردی نگو بهشون همیشه سر بسته جواب بده پبیچونشون 

اگه مثلاگفتن درس میخونی محل نده همون جواب ندادنت کم کم باعث میشه دیگع نظر ندن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
چرا باید تو جمع بگی از کمک مامانت حرف بزنی؟ اصلا از کارای شخصیتون با اونا در میون نذار همینا باعث د ...

ببین اخه خیلی طولانیه بخوام بگم داستانش

اره نباید از مسائل شخصیم بگم بهشون کلا

درست میگی

ببین شوهر من خیلی تلاش میکنه ولی خیلی اهمیت بهش نمیدن متاسفانه باید بشینم باهاش صحبت کنم بگم یا مدیر ...

ببین یه سخنرانی انوشه داره راجب زندگی مشترکه. بعد اونجا میگ خانواده شوهر اگر توهین کردن شوهره باید پاشه ازو خونه بره اگر تلفنیه قطع کنه. بشین اونو باهاش ببین یاد بگیره