2777
2789
به هر کی فکر کنی زنگ زدم رو زدم کسی ضامنم نمیشه ولی حاضرن ازم بخرنش میگن آدم مورد اعتماد میخوایم کع ...

الهی بمیرم شوهرت کارمنده؟ اگه میتونی از طرف خانواده شوهرت به یکی بگو هرچند باعث سر افکندگیه ولی خب چاره نیست 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

الهی بمیرم شوهرت کارمنده؟ اگه میتونی از طرف خانواده شوهرت به یکی بگو هرچند باعث سر افکندگیه ولی خب چ ...

خدانکنه گل شوهرم تو معدن کار میکنه اتفاقا هیچی بهشون نمیگم که بعدا سرکوفت نشه برام چون خانوادش جهاز میخوان و بارها به گوشم زدن منم گفتم من جهاز باید بیارم میارم پدرم دستش خالیه بخواد هم من نمیخوام کمکم کنه

الکی گفتم که نگن بی کسه پدرش چیزی نمیدتش

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم زورشون میاد پول بدن از بس برام پول خرج نکردن عادت کردناز بس کاری برام نکردن سر اینکه تو خونش ...

عزیزم برای من مهم نیست من باشم به همه می فهمونم که پدرم چقدر سمگ دله واقعا دعوتش نمیکنم وقتی همه بفهمن  قطعا حق و به تو میدن اصلا باورم نمیشه اصلا تو کار خیر همه جمع میشن دست میرسونن اونوقت خانوادت اینجوری میکنن چه صبری داری تو دختر

عزیزم برای من مهم نیست من باشم به همه می فهمونم که پدرم چقدر سمگ دله واقعا دعوتش نمیکنم وقتی همه بفه ...

آره بخدا همکارام با اینکه ضامنم نمیشن زنگ میزنم میگن مثلا از فلان مغازه بخر یا اگه مغازه ای بشناسن قسطی بده معرفی میکنن

دوستم زنگ زده میگه مثلا فلان مارک هست ارزونه و خوبه من خریدم بخر

اون همکارم میخواستم سرویسم بشه بغض کردم گفتم دارم جهاز میخرم دست تنهام سختمه تخفیف بده بهم اینقدر ناراحت شد گفت پول نده اگه کمکی ام خواستی بهم بگو

یعنی صد پشت غریبه از خانواده بی شرفم بهتر و دلسوز ترن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

آره بخدا همکارام با اینکه ضامنم نمیشن زنگ میزنم میگن مثلا از فلان مغازه بخر یا اگه مغازه ای بشناسن ق ...

بابام چشمش به دو قرون حقوق منه میگه بیا بده بهم تو محضر حقوقت مال من باشه من جهازت میدم

خدایا ... اسمشون پدر ومادره؟واقعا متاسفم

متاسفانه داشتن یه پدر مادر دلسوز آرزومه

آره بخدا همکارام با اینکه ضامنم نمیشن زنگ میزنم میگن مثلا از فلان مغازه بخر یا اگه مغازه ای بشناسن ق ...

متاسفم عزیزم 

واقعا که سنگدلن حداقل می تونن بگن وسایل سنگینو ما میخریم وسایل جرئی باخودت چون حقوق داری 

متاسفم عزیزم واقعا که سنگدلن حداقل می تونن بگن وسایل سنگینو ما میخریم وسایل جرئی باخودت چون حقوق دار ...

حتی دو سه تیکه هم کمک میکردن بس بود برام ولی هیچییی همشم حرف زور میزنن

چطوری میخوای اینهمه وسیله رو تنهایی بخری کم کم ۵۰۰ و میخوای ....

بخدا نمیدونم 

فقط دعا میکنم وامم جور بشه

اون معمولیهولی خب جهاز با دخترهپدر مادرم هیچ کمکی بهم نمیکنن از خونه اشونم بیرونم کردن باز زنگ زدن ب ...

وام ازدواج بگیر. من پارسال کل جهازم رو با وام ازدواج خریدم

چه سروسامونی عزیزجان.میدونی چقد زیر بار مسئولیت و خرجای بچه و زندگی تحت فشاریم؟ کاش اقلا یه نفر بودم ...

از لحاظ این میگن که خوشبختی تون عزیزان تون میبینن  داخل آشنای خودمون هر کس ازدواج کرد پسر جهاز داد کار پیدا کرد خونه خرید ماشین خرید خرج مراسم و طلا داد به نفع دختر شد

حالا تا کی میخواست دختره بیکار می موند؟ بدون حقوق و با کلی افسردگی و دلشوره وپیر شدن داخل خونه و نرسیدن به آرزوش

خدایا شکرت آماده دریافت بهترین ها فراتر از درک تصور و تجربه امون باشیم زندگی جور دیگه ای میشه