2777
2789
چه سروسامونی عزیزجان.میدونی چقد زیر بار مسئولیت و خرجای بچه و زندگی تحت فشاریم؟ کاش اقلا یه نفر بودم ...

تحت فشار بودن که همه تحت فشاریم ولی شما الان میتونی یه عروسی ۲۰۰ نفره بگیری؟ ما که تو چاپ کارت میمونیم چه برسه به غذا و دیجی و عکاسی و کوفت و زهرمار

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول تو اونای که قبلا ازدواج کردن راحتر بودن الان خیلی سخت شده

آره واقفا سخته خوشبحال اونایی که باز پدرمادراشون کمکشون هستن نه مثل من

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

تحت فشار بودن که همه تحت فشاریم ولی شما الان میتونی یه عروسی ۲۰۰ نفره بگیری؟ ما که تو چاپ کارت میمون ...

این یه چیز ساده است که حق همه جوناست یه تیکه طلا و یه عروسی و...خدا از باعث و بانیش نگذره 

وام تو برداشتی؟

نه خواهر دلت خوشه ثبت نام کردیم ولی کو تا اسممون درار

بعدم ضامن ندارم مادرم کارمنده ولی میگه میهوام ضامن داداشت بشم ضامن تو نمیشم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نه خواهر دلت خوشه ثبت نام کردیم ولی کو تا اسممون دراربعدم ضامن ندارم مادرم کارمنده ولی میگه میهوام ض ...

از همکارات کسی نیست؟ چیزای غیر ضروری رو کلا پاک کن

چیا با شوهرته؟ طرف ما رسمه ۵قلم با داماده

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

عزیزم خیلی متاسفم ولی اونا باید کمکت کنن تنهای از پسش برنمیای

دارم تمام زورمو میزنم

اونا کمکم نمیکنن بابام میگه بیا یخچال تو انبار و مبلای خونه رو که پر از چرک و قدیمیه ببر

از همکارات کسی نیست؟ چیزای غیر ضروری رو کلا پاک کنچیا با شوهرته؟ طرف ما رسمه ۵قلم با داماده

به هر کی فکر کنی زنگ زدم رو زدم کسی ضامنم نمیشه ولی حاضرن ازم بخرنش میگن آدم مورد اعتماد میخوایم کع بخریم منم میگم برا خرید وام مورد اعتمادم میدونید وام بیاد پولو میزنم به حسابتون

ولی برا اینکه ضامنم بشید مورد اعتماد نیستم؟!

نمیشن حتی جلوشون گریه کردم😔من یه ساله سرکار رفتم برا خرید عقد و مراسمش کل پس اندازم رفت بخدا دستم خالی شد پدرم حتی هزار تومن کمکم نکرد بیزارم ازش

دارم تمام زورمو میزنماونا کمکم نمیکنن بابام میگه بیا یخچال تو انبار و مبلای خونه رو که پر از چرک و ق ...

بگو پس عروسی هم دعوتتون نمیکنم اسمتونم نمیارم 

یکم قاطی کن قهر کن اینهمه بی توجهی از کجا میاد ؟؟

قصد سفیدشویی مشکلات و شرایط رو ندارم ولی اون حلقه ۱۰۰ میلیونی دیگه ساده نیست

چرا ساده اینست این یه حلقه ساده است که فقط ۶ گرمه بدون سنگ قیمتی همین پارسال طرفای ۱۵ تومن بود خریدنش خیلی راحت بود الان شده این قیمت به عمق فاجعه پی نبردی شما...

بگو پس عروسی هم دعوتتون نمیکنم اسمتونم نمیارم یکم قاطی کن قهر کن اینهمه بی توجهی از کجا میاد ؟؟

نمیدونم زورشون میاد پول بدن از بس برام پول خرج نکردن عادت کردن

از بس کاری برام نکردن سر اینکه تو خونشون کارمند شدم منت سرم میزارن 

مگه میشه دعوتشون نکنم آبرومون میره ولی خونشون نمیره یه هفته بعد عقد از خونش بیرونم کرد چون لباس عروسمون رو از رو میزم برداشتم گذاشتم رو لباسا داداشم دیروزم مادر شوهرم زنگ زد دعوتشون کنه مامانم بهونه آورد نیامد تا خونشون بودم از تحقیر در املن نبودم الانم یجور دیگه روانمو میریزن بهم خدا ازشون نگذره

داداشم بیکاره بابام هواشو داره پول داد بهش موقع عقد به من هیچی یه ارثیع اومد دستش براش لپ تاپ خرید من هیچی الانم ماشین گرفته بعد منو نفرین میکنه مامانم میگفت داداشت چون باباش دعا خیرش میکنه میشه تو نمیشی چون بابات نفرینت میکنه گفتم اون که کارب برا من نکرده بزار حداقل نفرین کنه تنها کاری برا من کرده همینه