2777
2789
اونوقت به من میگن چرا استرسبزرگ کردن بچه تو داری

حتما حتما از بچگی بهش یاد بده نگو بچست نمی‌فهمه 

بخدا بچه ها از ۳،۴ سالگی متوجه میشن و یاد میگیرن از همون سن شروع کن آموزش بده این چیزا رو ،نذار واسه نوجوونی 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اصلا شبیه سیگار نیست اصلا ضرری به ریه نمیزنه... من نمیدونم چرا چنین جبهه ای نسبت بهش دارید... اعتیاد ...

چرا نیکوتین داره اگه یه چیز فانتزی بود که دود الکی تولید میکرد بزرگا هم دنبالش نمیرفتن همکار من ۳۵ سالشه هر روز تو محل کار مصرف میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نیکوتین داره اگه یه چیز فانتزی بود که دود الکی تولید میکرد بزرگا هم دنبالش نمیرفتن همکار من ۳۵ س ...

بله رفتم تو گوگل زدم دیدم بله عوارض داره 😬

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

والا من فکر میکردم فقط دود تولید میکنه متوجه عوارضی که داره نیستم... ببخشید اشتباه متوجه شدم معذرت ...

شاید بچه نداری یا هنوز بچت کوچیکه ولی با بچه ی خودت مقایسه کن ببین دوست داری خدایی نکرده بچه ی به اون کوچیکی دائم پک بزنه به سیگار 

بخدا واسه جوون۲۰ ساله هم خوب نیست چه برسه بچه 

شاید بچه نداری یا هنوز بچت کوچیکه ولی با بچه ی خودت مقایسه کن ببین دوست داری خدایی نکرده بچه ی به او ...

والا پسر من ۶ سالشه چوب شور که میخوره با خنده مثل سیگار میگیره تو دست و از دهنش الکی دود فوت میکنه من و باباش مدام تذکر میدیم کارت اصلا قشنگ نیست.

دو روز دیگه همین بچه میره سراغ بنگ

دقیقا پسر خودمم همینو گفت 

گفت مامان این الان اینو تعارف می‌کنه فردا میگه سیگار بعدشم میگه بیا فلان مواد رو بکش 

پدر مادرشون خوابن انگار 

شاید بچه نداری یا هنوز بچت کوچیکه ولی با بچه ی خودت مقایسه کن ببین دوست داری خدایی نکرده بچه ی به او ...

خدا نکنه بچه ای درگیر یه سری کارای نادرست بشه من خودم به بچم که فعلا کوچیک هستش روزی 10 دیقه گوشی میدم... فعلا الان گوشی رو بد میدونم تا انشالله بزرگتر بشه خب قطعا مشکلاتمم بزرگتر میشه... شمام بگید به خانوادش بهتره 🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

والا پسر من ۶ سالشه چوب شور که میخوره با خنده مثل سیگار میگیره تو دست و از دهنش الکی دود فوت میکنه م ...

بچه ها اکثرا این مدلی می‌خورن چوب شور و این بیسکوییت لوله ای ها رو هیچوقت دعواش نکن ولی با حالت دوستانه بهش بگو کار بدیه آدمای بد این کارو میکنن

شوهر من سیگار می‌کشه خودش ولی بچه هامو از همچین چیزایی متنفر کردم انقد از بچگی یادش یواش بهشون گفتم از بزرگه کامل مطمئنم کوچیکه هم ۹۹ درصد اطمینان دارم ولی چون یکم لجبازی رو داره میترسم یه ذره 

اصلا شبیه سیگار نیست اصلا ضرری به ریه نمیزنه... من نمیدونم چرا چنین جبهه ای نسبت بهش دارید... اعتیاد ...

عزیزم  اینو مطالعه کنید

استفاده از سیگارهای الکترونیکی دارای یک سری مضرات است که نمی‌توان از آن غافل شد. از مهم‌ترین معایب استفاده از وایپ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• مسمومیت با نیکوتین، به ویژه در کودکان
  • آسیب به دندان و پوسیدگی دندان
  • خطرات برای زنان باردار و جنین
  • افزایش ضربان قلب و فشار خون
  • خطر حمله قلبی و سکته مغزی
  • اعتیاد به نیکوتین و ترک دشوار
  • آسیب به مغز در حال رشد در افراد جوان
  • مشکلات حافظه و تمرکز
  • بیماری‌های تنفسی مانند برونشیت، آسم و COPD
  • آسیب به ریه‌ها و التهاب و سرفه

توی سیگار در واقع توتون میسوزه و نیکوتین و دود و مواد بسیار مضر آزاد میشه تو ویپ یه ماده شیمیایی با حرارت بخار میشه که باز نیکوتین و یه سری مواد دیگه داره که از سیگار کمتره اما دلیل بر بی ضرر بودن نیست.

اصل کاری که اعتیاد آوره هم نیکوتین هست که داره.

عزیزم مستقیم نگو 

مثلا بگو دیدم دستشونه ب بچه ها تعارف میکنن اونا هم وسوسه میشن 

پسرم برام تعریف کرد ک اونا ب همه میگن بکشین

دیدمت گفتم بهت بگم ب پسرت بگو حواسش باشه 

من خیلی ب پسر خودم توضیح دادم 

عزیزم اینو مطالعه کنیداستفاده از سیگارهای الکترونیکی دارای یک سری مضرات است که نمی‌توان از آن غافل ...

بله عزیزم من متوجه شدم که اطلاعاتی ازش ندارم و توی گوگلم زدم و گفتم به اسی که اشتباه فکر میکردم 🥲 نشد پستمم پاک کنم ♥️