2777
2789
اصلا شبیه سیگار نیست اصلا ضرری به ریه نمیزنه... من نمیدونم چرا چنین جبهه ای نسبت بهش دارید... اعتیاد ...

بچه ی ۹ ساله سیگار شارژی بکشه مشکلی نداره بنظرت؟؟؟ 

اصلا چه دلیلی داره که بکشه؟؟؟مطمئنی ضرر نداره؟؟ نفع داره؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یکم راجبش تحقیق کن بعد بیااین اراجیف رو بگو خیلی مضر هست حالا چرااینقدر جبهه گرفتی ک نیست خیلی ع ...

ممنون بخاطر تهمتتون من حلال نمیکنم 🥲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

کجا گفتم بچه ی خودم حرف گوش نمیده؟!

عذرخواهی میکنم اون قسمت پسر ده ساله ام فعل گفت را گفتم خوندم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اسی عزیزمتورو خدا به مادره بگو شما خودت مادری می‌دونی اگه خدایی نکرده بچه خطایی کنه دوست داری بدونی ...

آره دقیقا خودمو گذاشتم جای مادره 

غیر مستقیم میگم همینی که شما گفتین رو 

بچه ی ۹ ساله سیگار شارژی بکشه مشکلی نداره بنظرت؟؟؟ اصلا چه دلیلی داره که بکشه؟؟؟مطمئنی ضرر نداره؟؟ ن ...

بعد میگه من حلال نمیکنم یجوری میگه ضرر نداره انگار از کل مواد موخدر اطلاع داره بعد میگه من نمیدونم ضررداره یانه اخرشم گ گفت حلال نمیکنم😂

شما یکم راجبش تحقیق کن بعد بیااین اراجیف رو بگو خیلی مضر هست حالا چرااینقدر جبهه گرفتی ک نیست خیلی ع ...

اصلا مضر هم نباشه چرا بچه باید بکشع؟؟ بخدا ببینی چجور می‌کشن دیوونه میشه ادم وقتی اینارو میبینه 

پسره داشت می‌رفت سمت خونشون،بعد گرفته بود تو دهنش تند تند میکشید به حالت اعتیادوار 

بچه ی ۹ ساله سیگار شارژی بکشه مشکلی نداره بنظرت؟؟؟ اصلا چه دلیلی داره که بکشه؟؟؟مطمئنی ضرر نداره؟؟ ن ...

نمیدونم پیشنهادم دردسر ساز هست یا نه. اما اگه خواستی به والدینش بگی قبلش ازش فیلم بگیر چون به باد ناسزا میگیرنت و میگن به بچه مون تهمت زدی. حداقل مدرک داشته باشی.

والا من فکر میکردم فقط دود تولید میکنه متوجه عوارضی که داره نیستم... ببخشید اشتباه متوجه شدم  معذرت میخوام

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403