2777
2789
عنوان

کدوم فامیلتون کارش دولتیه ولی پولداره

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 46 پست

داداش بانکه دوتادگشون توصنایعن درامدشون بالاست  خیلیا درامدشون خوبه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارمندا همشون پایه حقوق و سمتشون مشحص اونیکه از کارمندی میلیونر شده باعرض معذرت دزده شما فک میکنی الان انصاری ۵۰ هزار میلیارد خودش شحصه برداشت کرده خیر هزار میلیارد رشوه داده ب رییس بانک اون ب معاونش اون ب رییس شعبه اون ب کارمند زیر دست این نمونش تو ی بانک همه جا همینه 

ی خانمی میشناسم ۸سالم سابقه نداره مسیول دفتر تو وزارتخونه است ۳سال پیش ۱۰تا سکه از ی اقازاده رشوه گرفته بود با کارمندی قناعت ومغز اقتصادی نهایت میشه دوتا ماشین خرید دوتا خونه اونم بعد ۲۰سال

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
داییم...شهرداره...یکی از شرکت‌های معروف ایران مال اینه.‌.دختراش تو هلند هستن...دخترش نمره بالای۱۰ ند ...

منظورم اینطور پولداری بود ک بتونه مهاجرت کنه و پول تحصیل دلاری بچه هاشم بده هر وقت اراده کنه مهاجرت دائم بره بدون دردسر 

داییت تحصیلاتش چیه دکتری داره؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خوبه اره ولی پولدار محسوب نمیشن فقط نسبت به کارمندای دیگه پولدارترننسبت به شغلای آزاد تاپ و بزرگ خیل ...

خب معلومه.. 

اسی گفت کارمند مولدار.. همه گفتن نفت..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خوبه اره ولی پولدار محسوب نمیشن فقط نسبت به کارمندای دیگه پولدارترننسبت به شغلای آزاد تاپ و بزرگ خیل ...

مثلا فامیلمون تاجره معلومه ک اون پولدارتره..هم چنتاخونه هم ویلا تو کشورای مختلف هم رستوران داره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کارمندا همشون پایه حقوق و سمتشون مشحص اونیکه از کارمندی میلیونر شده باعرض معذرت دزده شما فک میکنی ال ...

درست میگی با دست پاک بودن نون مفت نمیدن باید رشوه گیر باشی پولدار شی💔

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
کارمندا همشون پایه حقوق و سمتشون مشحص اونیکه از کارمندی میلیونر شده باعرض معذرت دزده شما فک میکنی ال ...

کاملا درسته

یا طرف باید ارث بهش برسه یا شغل دوم داشته باشه یا بقول شما زد و بند کنه  دیگه معجزه که نمیشه 

با حقوق ثابت هیچ جوره نمیشه پولدار بود

مثلا شرکت نفت که میگن مگه چنده حقوقش ۱۵۰ تومن ۲۰۰ تومنم باشه باز مثلا یه خانواده ۴ نفره پولدار اونجور حساب نمیشن که 

رفاه نسبی دارن و دستشون به دهنشون میرسه

دقیقاا کلا کار دولتی حقوقش مشخصه

شرکت نفتی منظورتون اینه پالایشگاه کار میکنه یا شرکتهای پتروشیمی؟

کاملا درستهیا طرف باید ارث بهش برسه یا شغل دوم داشته باشه یا بقول شما زد و بند کنه دیگه معجزه که نم ...

حرومشون باشه هم نفتیا هم بانکیا مگه فرقشون با بقیه پرسنل سایر اداره جات چیه؟ البته اداریاشونو میگم.منکه بعنوان یک شهروند حلالشون نمیکنم.از گوشت سگ حرومتره ک اونا بخان ۱۵۰ بگیرن و وامهای بدون سود میلیاردی بعد بقیه در حد ۲۶ و اینا.خدا لعنتشون کنه ک اینقدر تبعیض میکنن