2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دولتی های تهران چرا ندارن ؟؟

ما تو دانشگاه هم سلف داشتیم هم رستوران ناهار اونجا میخوردم

رستوران کیفیت غذاهاش بهتر بود قیمتشون هم مناسب مثلا برنج و یه تن ماهی کامل ۵۰۰ بود یا اکبر جوجه و کباب کوبیده ۴۰۰۰ تومن بود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین برو دانشگاه پرس و جو کن برای هزینه خوابگاه و غذا اینا که میدن و چقدر هزینه اش

بعد مسیر تا دانشگاه هزینه شو در بیار

ببین چقدر میشه البته دست بالا حساب کنیا

بعد با ترم بالایی کسی اشنا شو کتاباشو بگیری و تو گروه ها عضو شو پی دی اف کتاب میزارن از رو اون بخون و کتاب نخر

وسیله و لباس اینا هم با خودت ببری

صرفه جویی هم بکنی میشه

آره خیلی نسبت به جاهای دیگه بالاتره حتی اگه اولش یه خرج گنده کنی همه چی ببری بازم نمیشه؟

به نظر من که همین امسال دخترم تو شهر خودم دانشجو شد میگم تقریبا خرجت را می دونم اگر پول اولیه خوابگاه را دادی پس خرج شما یه رزرو غذای سلف هست و یه رفت و امد که اونم خوابگاه نزدیک دانشگاه یا تو خود دانشگاه به بچه ها دادند یه شارژ گوشی هست حتی کتابها را اکثر اسادها لینک داد و کپی کردیم حدود یک و خورده شد خوب لباس و وسایل کنسرو یا فریز و باید از خونه ببری خدای نکرده یه مریضی هم هست  فکر کنم تو دانشگاه مکانی مثل داروخانه و دانشجوهای پزشکی که دوره می بینند هم هست من اینجا دیدم ولی نپرسیدم چون اصولا خوابگاه بمونی قابل استفاده است 

موفق باشی

دانشجو‌ باشه.میشه.اما خرج‌دانشگاه و کرایه رفت و امد چی

گفتن به جزکرایه  منظورش لباس ولوازم ارایشی اینانیست رشتشونم گفتن خرجی نداره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من تاحالا تو تهران زندگی نکردم هزینه هارو نمی‌دونم 😂😂

ببین هزینه خوابگاه ت رو که اول ترم خانواده ت میدن، شما در طول ترم هزینه روزرو غذا داری که حتی میتونی مثلا ناهار زیاد بگیری و شام دیگه نگیری، لوازم تحریر و پرینت و اینا، هر ماه هم که لباس نمیخری، لباس هم خواستی برو خونه شهر خودتون بخر، اگر ی بیرون با دوستات بری که رفت و آمد با متر و بی ار تی هست نهایتا هر بیرون رفتن 40، 50 تومن بشه

ی سری هزینه ها رو هم باید فاکتور بگیری تا حد امکان مثل غذا بیرون خوردن و... ، خرج زیاد توو تهران برای کافه و رستوران و کرایه خونه و این چیزا س که شما اونا رو وقتی نداری خرج نمیکنی

اگه یکم صرفه جویی کنی شدنیه. بقیه زیادی اغراق کردن که باید روزه بگیری و از این حرفا!

اگه دانشگاهتون سلف داشته باشه که غذارو با سلف میخوری ارزون تر از جاهای دیگست. میگی هزینه خوابگاهتم که میدن. رفتوامدم که معمولا از دانشگاه به خوابگاه سرویس هست

یکم مدیریت کنی و خرج الکی نکنی میتونی

خیر باید خودتون بپزید کدوم خوابگاه سلف‌ داشته

خوابگاه های دانشگاه های دولتی سلف دارن صبحونه هم برای یه هفته یه جا میدن البته باید هزینه بدی اما کمه ،وقتی اطلاعات نداری چرا پست میذاری بنده خدا رو نگران میکنی 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

خوابگاه های دانشگاه های دولتی سلف دارن صبحونه هم برای یه هفته یه جا میدن البته باید هزینه بدی اما کم ...

دولتی نیست بالا خودش گفت 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
اگه یکم صرفه جویی کنی شدنیه. بقیه زیادی اغراق کردن که باید روزه بگیری و از این حرفا!اگه دانشگاهتون س ...

بقیه اصلا نمیدونن خوابگاه سلف داره اصلا نمیدونن مسیرخوابگاه به دانشگاه رایگانه فقط میخوان یه چیز گفته باشن 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍