2777
2789
عنوان

خیلی نیاز دارم کمک دخترم مسخره میکنن و بهش میگن زشت کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 4729 بازدید | 179 پست

وقتی هر گاوی معام میشه دانش آموزا هم گاو میشن

اگه معلمش دوبار باهاشون برخورد میکرد اینجوری رفتار نمیکردن

مدرسه دخترتو عوض کن تو بزرگسالیم اعتماد به نفسش داغون میمونه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

پس باید خودم وارد عمل بشم؟

اسی متاسفانه الان بچه ها رو پدر و مادرها کلا رها کردن.‌و بچه هم بد تربیت شده و خیلی راحت هر کار دلش بخواد میکنه. بدون اینکه بدونه چقدر کارش ممکنه بقیه رو ناراحت کنه. بچه های مغرور و بی تربیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا اینکه یه سریا بگن بچن و سرشون نمیشه رو درک نمیکنم والا ما تو این سن بودیم میدونستیم چی رو بگیم و چی رو نه. معلم اینقدر بی عرضه واقعا؟ برو پیش مدیر و صحبت کن با والدین اون بچه ها هم صحبت کن که اگر بار دیگه توهینی به بچم از جانب بچه هاتون بشنوم جور دیگه ای برخورد میکنم

برو بچه ها را اروم بکش کنار

بگو خوشگل های من ، شما چرا با دختر من بدصحبت می کنید چرا بهش توهین می کنید؟

بازبون خوش سعی کن دلیلشو بفهمی 

بعدهم بگو خوبه منم به شما بگم مثلا زشتین یا واقی بی ریختی و...

اگر کوتاه اومدن که هیچ 

اگر نه تهش بگو اگر دوباره تکراربشه میرم به خانم مدیرمیگم اخراجتون کنه  

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

باید باخانواده ی اون دوسه نفر حرف بزنی البته با گلگی و آروم نه پرخاش و سرزنش! توی مدرسه اینطوریه که یه نفر با صدای بلند کسی رو با صفتی صدا کنه بقیه ی بچه ها طوطی وار تکرار می کنن.. احتمالا کار یکی دو نفره باید زودتر می رفتی تا توی دهن بقیه نیافته! اگه حل نشد کلاسشو عوض کن

بزار یه چیزیو بگم که متوجه عمق فاجعه بشی

یه دختر خاله داشتم بچه که بودیم به من میگفت سیاه درصورتی که پوست من گندمی روشنه و تفاوت چندانی با رنگ پوست خودش که سفیده نداشت الان که ۲۲سالمه هنوز نسبت به اون اعتماد به نفسم داغونه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ببین من تو دوران راهنمایی خیلی دعوا کردم 

مخصوصا اکیپ ما با بقیه اکیپ ها 

و من کل دبیرستان و راهنمایی در حال اخراج شدن بودن

باید اینو بهت بگم هزار بار هم با مدیر و معاون حرف بزنی هیچی نمیشه 

مدیر و معاون نمیاد که پیش بچه تو کلاس بشینه‌ 

مدرسه اش رو کلا عوض کن ، حتی اگه راه خیلی دور مدرسه پیدا کنی جز این هیچچچچ‌ چاره ای نداری 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

این مدلا بزرگم بشن عوضین

دقیقا اینا فوق العاده عقده این و به همه انگ زشت بودن میزنن

دقیقا اینا فوق العاده عقده این و به همه انگ زشت بودن میزنن

من خواهرم اینجوری بود انقد بهم میگف چشات ریزه دماغت بزرگه صورتت زیادی پره انقد اعتماد به نفسمو صفر کرده بود وقتی مدرسه دورم جمع میشدن میگفتن تو چقد خوشگلی فک میکردم مسخره میکنن بعدنا که خواهرم ازدواج کرد انقد برام خواستگار میومد میگفتم بدبختا چیه منو‌میخان بعد ازدواجم شوهرم یه بار گف تو از بین اجیات خوشگل تری من خندم میومد 🫤🫤😂