2777
2789
عنوان

خیلی نیاز دارم کمک دخترم مسخره میکنن و بهش میگن زشت کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 4727 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من با مادراشونم صحبت کنی فایده نداره بالاخره حاصل تربیت اونان.فقط باید به دخترت آموزش بدی.تو موقعیت های مشابه قرار بده از طرف اونا صحبت کن بعد بهش یاد بده که چی بگه تو این شرایط دوبار که جوابشونو با اعتماد به نفس بده بگه چشماتون زشته که قشنگی هارو زشت مثل ذات بدتون میبینه کم‌کم یاد میگیرن چجوری صحبت کنن  .دنیا پر از آدمای اینجوری و بدتر از ایناست باید بهش یاد بدی از پس خودش بر بیاد .متاسفانه دختر منم اینجوریه جدیدا یکم بهتر شده.

پس باید خودم وارد عمل بشم؟

صدرصد من برا پسرم پیش اومد چند نفر اذیتش میکردن وگروه شدن چندبار گفتم معلم ومدیر فایده نداشت خودم رفتم مدرسه سر کلاس هم بودم معلم اول خواست برخورد کنه ولی چنان عصبی وبرافذوخته بودم هیچی نگفت باتهدید به بچها گفتم اگه یکبار دیگه بچمو اذیت کنیدفلان میکنم دیگه تموم شد

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اینم راهکار خوبیه اسی ذله اشون کن

تو الان‌مدیر باشی ببینی یه دانش اموز کل فک و فامیلش راه افتادن دارن پیگیری میکنن بیشتر حساس نمیسی؟ پدر و مادر اون بی تربیتا رو‌میکشی کنار میگی بچتون رو‌کنترل کنید چون خونواده دانش اموز یکسره پیگیرن. همه رو بسیج کن پیگیری کنید. هر دفعه یکی با پدر اون بی ادبا حرف بزنه. اونم ببینه دایی و‌عمو و خاله و عمه و همه پیگیرن بفکردمیفته . نشد برو‌بچه رو تهدید کن. ناراحت شدن پدر و‌مادرش بگو‌وقتی شما نتونستین من خودم وارد عمل میشم.‌به اون‌مادره بگو‌من بچم‌رو‌بد تربیت مردم‌مظلومه ولی مادرم‌منو خوب تربیت مرده که خساب انثال شما رو بذارم‌کف دستتون

بچه مدرسه ای داری ؟نمیدونی چقدر بعضی بچه ها ذاتشون خرابه

خیییلی ..من موندم نیم وجب بچه چه حرفایی چه رفتارایی...بخدا باخودم میکم اینا بچه ان اینن..بزرکتراشون جه برخوردی توخونه کردن ک اینا این شدن

من خودم کلا ادم ارومی هستم اهل جنجال نیستم ولی پسرم خط قرمزه یعنی اجازه نمیدم نه خودش برای کسی قلدری کنه نه کسی براش قلدری کنه البته اینکارو با ارامش انجام میدم ولی شوهرم اصلا این حرفا حالیش نیست یعنی اگر دخترت بچه من بود و شوهرم تا حالا مدرسه خراب کرده بود تا حالا معلم اخراج شده بود اون خانواده ها و بچه هاشون خودشون جمع کرده بودن

بچه های این دوره زمونه گودزیلان . آنقدر ب هم حسادت میکنن. بچه من پیش دبستانی می‌ره امسال با چند تا ا ...

منم همینو به دخترم‌گفتم گفتم حسادت میکنن..برگشت گفت حسادت یعنی چی؟؟دلم رفت براش...

خانومشون گفته بود لیوان درست کنید..دخترمنم درست کرد برد خدایی خوشگل شده بودش..انقدر خوب بود ک‌معلمشون گفته من اینو‌میبرم خونه برادخترم حیلی ازش تعریف کرده..میکه مامان به جز دوست خودم هیچکس نکفت بهارچقدر لیوانت قشنکه...هیشکی محلم نداد

منم همینو به دخترم‌گفتم گفتم حسادت میکنن..برگشت گفت حسادت یعنی چی؟؟دلم رفت براش...خانومشون گفته بود ...

باید تقویت و عژت نفس بچه رو رشد بری، خیلی اعمال و حرفای دیگران رووش اثر گذاشته