2777
2789
عنوان

ف ا ل پاسور تجربه داشتین

222 بازدید | 37 پست

این ماه اقدام کردم بعد از ماه ها کیست و عفونت. کلومیفن دگزا و روز چهاردهم hcg هم زدم. دوتا فولیکول خوب هم دارم. سنم بالاست ذخبره تخمدان 0.6 ولی با این حال دکتر بهم امید زیادی داده بود ولی عین احمقا دیشب تو یه جمعی ف.ال پاسور میگرفتن فامیلا و میگفتن صد در صد راسته گرفتم به نیت اینکه آیا ب این زودیا باردار میشم طبیعی منفی اومد. حماقت کردم و خیلییییی انرژی بدی ازشون گرفتم. میترسم واقعا اون انرژی منفی نذاره تلاشم نتیجه بده هیچوقت نمیگرفتم و اصلا اعتقاد نداشتم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم دنیا رو سرم خراب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خیلی اهلشم ولی هیچ وقت واسه چیزای مهم نمیگیرماهمیت نده استرس الکی به خودت نده

چقدر کار خوبی میکنی واقعا حماقت کردم. اگرم قرار بود بشم اون انرژی منفیش نمیذاره. بعد نامرد هی میگفت من چهل ساله میگیرم یه بارم الکی نشده 

خخخ آخه پاسور؟ 

به چیزای الکی اصلا فکر هم نکنید 

بابا طرف با قرآن استخاره میگیره تهش بهش میگن اگه شرایط ات عوض شد دوباره میتونی استخاره بگیری و ممکنه جواب متفاوت باشه 

بعد تو به پاسور اهمیت میدی؟

چقدر کار خوبی میکنی واقعا حماقت کردم. اگرم قرار بود بشم اون انرژی منفیش نمیذاره. بعد نامرد هی میگفت ...

ببین سرنوشت خیلی تغییر میکنه

من خودم تو این سالها چندبار پیش اومد اون که برام گرفت گفت سرنوشتت خیلی عوض شده اتفاقات خیلی بد پیش روت بوده که برگشته... دعا و صدقه و اینا بیشتر از انرژی آدما تو سرنوشت موثره نترس دختر

حق داری به هدا وسط سیکل چه حماقتی مردم با انرژی منفیش اعصابمو خورد کرد

صدقه بده و دعا کن و توکل کن به خدا 

نماز میخونی؟ بعد هر نماز واجب اول وقت از خدا بخواه 

هیچ برگی از درخت نمی افته مگر به اذن خداوند (ایه قرآن هست)

خدا اگه بخواد سرنوشت رو برات عوض میکنه و یه نی نی سالم و باهوش و خوشگل بهت میده ان شاء الله 

ولش کن ان شاءالله ازوناس که چرت و پرت گفته👌😎

ایشالا که چرت گفته. همه ش تاکید میکرد چهل ساله دروغ نگفته این ف.ا.ل. منم ب مسخره گرفتم چون واقعا اعتقاد ندارم ولی همین که منفی اومد و برگشت اونجوری گفت دنیا رو سرم خراب شد حق داشتم همیشه بدم میومد