2777
2789
عنوان

ف ا ل پاسور تجربه داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 38 پست

پیش بینی و این چیزا چرت و پرته.‌نمیتونه واقعیت رو نشون بده. دلت رو اروم کن. فرزند رو باید خدا روزی کنه. ان شاءالله همیندفعه روزیت کنه. نشد دفعه بعد. دنیا به پایان نمی‌رسه. هر چیزی در وقتش. اشنای ما بعد از کلی پیگیری و دکتر و دوا درمون دیگه کلا نا امید شد. درست لحظه اخر که دیگه بیخیال داشت میشد مثبت شد.‌پاسور یه بازی حرامه.‌خدا تقدیرات انسان رو با این چیزای حرام تعیین نمیکنه.تقدیرات رو اعمال ما مشخص میکنه.  اون بنده خدا هم چهل ساله   پاسور میگیره نمیاد استباهاتش رو بگه. بالاخره تو‌جمع باید خودشو بالاببره. بقال نمیگه ماستم ترشه. بعدشم یا میشه یا نمیشه دوحالت داره. بالاخره شانسی از بیست بار، چندبارش که درست درمیاد. اینکه نشد  و پیشگویی. 

میخوام چله زیارت عاشورا بگرم بلکه اون انرژی منفیش رو بشوره ببره

چله زیارت عاشورا خوبه ولی اولویت با واجباته.اگه اهل نماز نیستی نمازات رو بخون. البته نه که بگم نماز لخونی مثبت میشه ازمایشت. نماز واجبه. ما وظیفمون رو انجام میدیم. خداهم صلاح ببینه فرزند میده . صلاح ندید هم که خب خدا خودش بهتر میدونه. چه بده چه نده ما وظیفمون رو باید انجام بدیم. اونقدر نعمت داده تا الان که...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ف ا ل پاسور برای من برعکس شد همه حرفاش.

نمیدونم تاپیکمو میبینی یا نه ولی خواستم 

بهتون پیشنهاد بدم یکبارم شده با قهوه بگیرید 

تک نیت و نتیجه اشو می‌بینید.البته طرف هم کار بلد

باید باشه

میخوام چله زیارت عاشورا بگرم بلکه اون انرژی منفیش رو بشوره ببره

انرژی منفی کاذب فقط روی فکرتون کمی شما رو به

شک انداخته بانو.جای نگرانی نیست.

شک به دلت راه نده.حرفای اون شخص فراموش کن.

و رها کن اصلاً دیگه به حرفاش فکر نکن.

خوشحال میشم به تاپیک آخرم سر بزنید 

پیش آدمای زیادی گرفتمبعضیا چرت میگن کلاولی بعضیا آره البته نه همه اش مثلا ۵۰ یا گاهی ۷۰درصد حرفاش

حرفتون حق پرومکس بود ☺️

حرف همیشگیم به مشتریامه میگم ما انرژی اون ساعت 

رو میخونیم البته من پاس ور نمی‌گیرم.

همیشه درست میاد برات؟

گلم هیچ ف ا ل ی همیشه درست و تماما مثبت یا منفی 

در نمیاد.ف ا ل کلا چه نیت خیر یا ش ر باشه

انرژی منفی و مثبت در کنار هم میان.ولی شخصی 

که کارشه میدونه چطور ترکیبشون کنه که صاحب ف ا ل 

بهش آسیب وارد نشه.

ولی از من میشنوی تا اع ت ق اد قلبی نداشته باشی

ابدا برات رقم نمیخوره

حرفتون حق پرومکس بود ☺️حرف همیشگیم به مشتریامه میگم ما انرژی اون ساعت رو میخونیم البته من پاس ور نمی ...

دقیقا به خیلی چیزا بستگی داره👌

تقدیر هم نسبیه، نه جبر کامله نه اختیار

نمیدونم تاپیکمو میبینی یا نه ولی خواستم بهتون پیشنهاد بدم یکبارم شده با قهوه بگیرید تک نیت و نتیجه ا ...

قهوه ک گدفتم یه بار همش دروغ محض بود. افتصاح. کلا دیگه به ف ا ل هیچ اعتقای ندارم.

قهوه ک گدفتم یه بار همش دروغ محض بود. افتصاح. کلا دیگه به ف ا ل هیچ اعتقای ندارم.

حتماً جای درست و کار بلد نرفتید.متاسفانه قهوه یه مقدار 

تعرفش بالاست و برای همین اکثریت حتی اگر هم بلد نیست 

وجه ی بقیه رو خراب می‌کنه.