2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی احساس بدی دارم 🥲☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 10633 بازدید | 220 پست
انقدر پلنگ شدن رو مد کردن که خیلیها که اینکاره نیستن هم فکر میکنن باید خودشونرو پلنگ کنن، جالبه رفته ...

کار رسانه همینه دگ تو اینستا سوراختمون کردن خیلیا با فیلت.ر میان قیافه هاشون شبیه ادم میشه تازه ولی خب میبینی یهو شدن شاخ اینستا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اگر دوس داری فیست تغییر کنه اینکارو کنمن خودم زیاد ابروهامو برنمیدارم درحد تمیز کردن یا مثلا چیز ...

آره منم اصلا به ابرو هام دست نزدم چون فکر کردم بهم نمیاد حالا باید برم شیطونی بردارم 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

احتمالا خودشون شبیه زن ۴۰ ساله بودن والا کاش من یکم از بیبی فیسی در بیام اگه منو ببینی چی میگی

تو هم بزار ببینمت شبه کسی نیست 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

کار رسانه همینه دگ تو اینستا سوراختمون کردن خیلیا با فیلت.ر میان قیافه هاشون شبیه ادم میشه تازه ولی ...

دقیقا اکثرا فیلترن، هزارتا عمل میکنن ولی باز فی لتر میزارن، میبینم تو اینستا مینویسن اگه پول داشتی تا الان بینیت رو عمل کرده بودی، در این حد مردم عقلشون رفته تو چشمشون. 

خیلی قشنگی ولی مهم اینه ک خوشگلی 🥺

مرسی عشقم خودت خوشگل‌تری قطعا ❤️🌱

گذاشتی؟

آره گذاشتم باید یکم صبر کنیم 

شیطونی ک از مد افتاده اتفاقا الان ابروی پهن مده

آره میدونم عشقم دارم شوخی می‌کنم 😂

بمون بذارم سریع میخوام پاک کنم

اوکی  بزار 

دقیقا اکثرا فیلترن، هزارتا عمل میکنن ولی باز فی لتر میزارن، میبینم تو اینستا مینویسن اگه پول داشتی ت ...

تبلیغ خیلی تاثیرداره اونا کارشون تبلیغه ی سریام ساده ب حرفاشون گوش میکنن ب دام میفتن همین بازیگره بهنوش بختیاری دیدم نوشتن ک چندین بار بینیشو عمل کرده الان مثل گربه شده سوراخ بینیش چیه خودشونو زشت میکنن